Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
MMA revolucija: PFL uvodi kavez koji će mjeriti brzinu udaraca, potrošenu energiju, puls… | Fight Site

MMA revolucija: PFL uvodi kavez koji će mjeriti brzinu udaraca, potrošenu energiju, puls…

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 20.12.2018 13:17h Autor:

PFL

Brzorastuća MMA promocija Professional Fighters League (PFL) sprema posebno iznenađenje u 2019. godini. Nakon što su se njihovi turniru tijekom 2018. pokazali kao pun pogodak, organizacija Rayja Sefa je odlučila napraviti napredak i u tehničkom dijelu borilačkog sporta.

Ovih dana su najavili suradnju sa SportMedia Technology kompanijom koja se bavi inovacijama u sportu kada govorimo o statistikama, brojkama, grafikama u LIVE prijenosima neke priredbe… Od sada je ova kompanija ekskluzivni partner PFL-a, a u 2019. će zajedno predstaviti PametniKavez (SmartCage).

Taj bi kavez, u kojem će se naravno održavati PFL eventi, trebao imati u sebi ugrađenu naprednu tehnologiju koja će imati sposobnost mjerenja raznih pokazatelja u realnom vremenu. Naravno, ti će se podaci u grafičkom obliku ispisivati na ekranu tijekom LIVE prijenosa, što će gledateljima omogućiti bolji uvid u ono što se događa u borilištu.

Glavna tehnološka inovacija ovog pametnog kaveza je biometrički senzor, koji će bilježiti pokrete boraca i pretvarati ih u podatke.

PFL tvrdi da će ovaj novi kavez donijeti revoluciju u MMA sport jer će fanovi moći doživjeti jedno potpuno drugačije iskustvo.

I zaista, zamislite da jedan borac udari drugoga “high kickom” i da vam se tijekom LIVE prijenosa na ekranu ispiše brzina tog udarca u kilometrima na sat. Zar to ne bi bilo vrlo informativno i zabavno?

PFL je najavio da će kavez moći mjeriti broj otkucaja srca pojedinog borca, koliko su energije potrošili tijekom meča i mnoge druge pokazatelje. Što reći, osim da jedva čekamo!

 

View this post on Instagram

 

3 weeks! @vinnymma #PFLChampionship

A post shared by PFLmma (@pflmma) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI