Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
MMA menadžeri organiziraju prvi sastanak i kreću u akciju! | Fight Site

MMA menadžeri organiziraju prvi sastanak i kreću u akciju!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 13.05.2015 10:32h Autor:

MMA kavez

Nekolicina vrlo moćnih MMA menadžera planira se naći u Las Vegasu uoči UFC-a 187 kako bi razgovarali o poslovnom razvoju i problemima s kojima se suočavaju kad je MMA u pitanju.

Organizatori sastanka su Mike Roberts i Jeff Meyer iz menadžerske kuće MMA Inc., koja predstavlja borce kao što su Urijah Faber, Anthony Pettis, Paige VanZant, Chael Sonnen i mnogi drugi.

"Prilično smo uzbuđeni zbog ovog sastanka jer se to dosad još nije dogodilo. Menadžeri se obično vide pojedinačno na borbama, ali nikad organizirano da bi raspravljali o određenim situacijama u kojima se nalazimo.", izjavio je Meyer.

Nedavno je UFC objavio kako će biti podijeljen sponzorski novac od Reeboka te će na sastanku menadžera biti riječi i po tom pitanju. No, Meyer je dodao da Reebok svakako neće biti jedini razlog okupljanja te je naglasio da njegova menadžerska kuća ima čvrste odnose s Reebokom. Uostalom, Anthony Pettis i Paige VanZant menekeni su Reeboka.

"Reebok je samo jedna od mnoštvo tema o kojima bi menadžeri trebali razgovarati. Bilo je određenih nagađanja kakav će nam biti dnevni red na sastanku. Jedina je točka dnevnog reda da budemo zajedno i dijelimo informacije oko raznih tema s nadom da možemo učiniti nešto bolje za naše klijente. Nismo pokušavali sakriti podatak da ćemo se sastati niti to radimo zbog neke određen MMA promocije. Jednostavno želimo sjesti i razgovarati. Nevjerojatno je da to nismo učinili i ranije.", dodao je Meyer.

Dolazak na sastank potvrdila je i Ana Claudia Guedes menadžerica Juniora dos Santosa.

"Svaki MMA menadžer ima svoja poslovna iskustva. Neki su desetljećima u ovome i imaju veliko iskustvo. Ne postoji nitko tko sve zna o svakom području. Cilj nam je da podijelimo znanje i prilagodimo se rastu sporta i njegovim promjenama. Mislim da će i sportaši od toga imati koristi.", izjavila je Ana Claudia Guedes.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI