MMA legenda Frank Trigg u zatvoru!

Ostale vijesti 10.08.2012 07:10h Autor:

Frank Trigg

 

Frank Trigg uhićen je zbog nasilja u obitelji i danas bi se zbog tih optužbi trebao pojaviti pred sucem koji će odlučiti hoće li ga zadržati u pritvoru.

Posljednjih tjedana redovno pratimo razvoj situacije oko jednog od najboljih K-1 boraca današanjice, Badr Harija, kojem je ovog tjedna pritvor zbog optužbi za napad na više ljudi produljen na čak tri mjeseca.

No, još jedna vijest iz rubrike crna kronika stiže nam također iz SAD-a, a u pitanju je MMA legenda Frank Trigg. Bivši UFC-ovac uhićen je zbog optužbe za nasilje u obitelji još prošle godine i tijekom današnjeg dana trebao bi biti izveden pred suca koji će odlučiti hoće li ga zadržati u pritvoru, što će najvjerojatnije i biti slučaj.

Nagađanja da fizički napada svoju suprugu pojavila su se još tijekom prve polovice ove godine kada su se u medijima pojavila fotografije na kojoj se vide modrice na njezinom vratu, a tada ga je optuživala da ju je pokušao ugušiti pred djecom.

“Nikad nisam bio uhićen niti priveden. U životu sam kaznu dobio jedino za prebrzu vožnju, tako da ne znam otkud ove optužbe dolaze. Ne znam o čemu se radi, jer ja zakon poštujem. Dobio sam samo kaznu za prebrzu vožnju i možda par puta zbog nepropisnog parkiranja”, rekao je prije par mjeseci Trigg odgovarajući na upite novinara.

40-godišnji Trigg tijekom svoje se karijere borio u Prideu, UFC-u i još nekoliko manjih organizacija, a ubilježio je 21 pobjedu i devet poraza.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI