Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
MMA javnost se ne slaže s Mousasievom pobjedom protiv Šlemenka | Fight Site

MMA javnost se ne slaže s Mousasievom pobjedom protiv Šlemenka

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 21.10.2017 14:10h Autor:

Mousasi vs. Šlemenko

Pobjeda Gegarda Mousasia nad Aleksandrom Šlemenkom nije dobro prihvaćena u MMA javnosti, odnosno većina se slaže kako je pobjeda trebala pripasti ruskom borcu.

Većina komentatora na Twitteru ovog su puta bili Bellatorovi borci, pa treba uzeti u obzir i dozu subjektivnosti, pošto njima svima u prilog idu situacije gdje pridošlice iz UFC-a gube od Bellatorovih dugogodišnjih boraca, no mora se priznati kako se sudačka odluka nije svidjela niti većini publike u dvorani, koja je smatrala da je Šlemenko napravio dovoljno.

U svakom slučaju, Mousasi je bio bolji borac u prvoj rundi, dok je Šlemenko dominirao treću, a po nekima je nju trebao dobiti rezultatom 10-8. Borbu je presudila druga runda, gdje Mousasi nije napravio puno više od nekoliko rušenja te držanja leđa svog protivnika, no to je sucima bilo dovoljno da mu sva trojica dodijele tu rundu.

Što se tiče komentara, pogledajte neke koje smo izdvojili, ali i dio komentara fanova ispod objave Bellatorovog predsjednika Scotta Cokera.

Nick Newell: “Kvragu, Šlemenka su fino zajebali.”

Saad Awad: “Što? Biti će da su suci pomiješali imena na karticama!”

Rory MacDonald: “Šlemenko je čisto dobio ovu borbu, žao mi je što to nije tako prikazano i na sudačkim karticama.”

Patricio Freire: “Ne planiram imati borbu gdje ću ih trebati, ali nadam se da nećete ove suce povesti na event u Izrael. Čak niti Mousasi nije vjerovao da je pobijedio.”

James Vick: “2-1 Mousasi”

Georgi Karakhanyan: “Šlemenko je pokraden!”

Fernando Gonzalez: “Sjajna predstava i velika srčanost Šlemenka. Mislim kako bi trebali ovo suditi kao borbe, a ne kao skupljanje poena. Odluka je sramotna!”

Ben Askren: “Nisam siguran tko je dobio ovu borbu. Šlemenko je drugu rundu bio bolji na nogama, no nekoliko puta je bačen i kontroliran.”

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI