MMA borac odradio prvi meč u životu, otišao u svlačionicu i umro!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 13.08.2012 06:52h Autor:

Moore VS Mimms

 

 Nedugo nakon odrađenog prvog MMA meča u životu, jedan je borac preminuo zbog srčanog udara tijekom vikenda iza nas.

Proteklog vikenda u američkoj saveznoj državi Južna Karolina održala se mala MMA priredba koja ne bi uopće privukla pažnju šire javnosti da se nije na njoj dogodila zaista velika tragedija.

Tyrone Mimms odradio je svoj prvi MMA meč u karijeri, i to po amaterskim pravilima, protiv Blakea Moorea u catchweightu do 82 kilograma. Njihov meč bio je 14. po redu, a sudac je prekinuo borbu tijekom druge runde nakon što je bilo i više nego očito da je Mimms u potpunosti izgubio kondiciju i da više ne može nastaviti dalje.

Mimms je nakon toga otišao u svlačionicu te je zadobio napadaj, pretpostavlja se da se radilo o srčanom udaru i svi pokušaji da ga se oživi bili su neuspješni. Njegova smrt i službeno je konstatirana u 21:27 sati po lokalnom vremenu u bolnici.

Priredba je bila pod nadzorom tamošnje Atletske komisije, pa će biti istraženo je li bilo određenih propusta sa strane organizatora mečeva. Ovo je već druga smrt MMA borca debitanta u toj saveznoj državi. Prije dvije godine također je nakon svog prvog meča u karijeri preminuo Michael Kirkham.

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI