Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
MMA borac nakon borbe preminuo od zatajenja bubrega! | Fight Site

MMA borac nakon borbe preminuo od zatajenja bubrega!

Ostale vijesti 29.04.2015 11:31h Autor:

MMA

Na jednom amaterskom MMA događaju jedan je borac nakon borbe kolabirao te je prebačen u bolnicu gdje je drugog dana preminuo od zatajenja bubrega.

Nesretni je borac nakon borbe otišao u svlačionicu gdje je ubrzo kolabira, a što se konkretno događalo objasnio je promotor cijelog događaja Scott Bean.

"Nakon borbe je bio prilično iscrpljen. Pitao sam ga je li sve u redu i rekao je da je sve OK. Nasmijao se, pogledao i rekao da je samo umoran. Ljudi iz njegovog kuta pomogli su mu da ode do svlačionice. Zapravo nije pokazivao znakove da nešto nije u redu. Moja sestra je na ovom događaju radila kao bolnička sestra i otišla je s njim u svlačionicu. U jednom sam trenutku čuo kako viče da više ne diše. Dotrčao sam do svlačionice te smo utvrdili da nama puls. Počeli smo s oživljavanjem dok nije došla hitna pomoć koja ga je prebacila u bolnicu.", izjavio je promotor Scott Bean.

Ipak, borcu pomoći nije bilo te je u ponedjeljak preminuo od zatajenja bubrega.

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI