Mlinar se ne šali sa FZ-om: Plan je dovesti Overeema, Veghu i Khalidova!

Ostale vijesti 27.03.2012 18:51h Autor:

Mlinar, Vlahović i Bačurin

Fight Site je ovog mjeseca prvi objavio vijest o osnivanju nove borilačke organizacije u Sloveniji, Fight Zonea, koju je pokrenuo Goran Mlinar, a prema svemu sudeći radi se o vrlo ozbiljnom projektu.

Prva priredba na rasporedu je 26. svibnja i bit će to priredba ipak jedog regionalnog karaktera, ali već za drugu priredbu planovi su puno veći i namjera je predsjednika organizacije Gorana Mlinara dovesti i neka svjetska imena, uključujući i bivše borce UFC-a i Strikeforcea.

“Iako ima mnogo posla oko organizacije prve priredbe Fight Zonea, već sad sam započeo i s radom na priredbi koja će uslijediti nakon toga i koja će biti daleko jača. Ne mogu zaasd otkrivati detalje, ali mogu reći da mi je želja dovesti i trenutno sam u pregovorima o nastupu sa Valentijnom Overeemom, Attilom Vegh i Mamedom Khalidovim. Još je nekoliko jako atraktivnih imena u igri, ali njihova imena zasad bih ipak zadržao za sebe”, rekao nam je Mlinar.

Kako nam dalje Mlinar otkriva, barem jedno od tih spomenutih imena će nastupiti na Fight Zoneu 2 čiji datum ipak još nije definiran, ali radit će se vjerojatno o početku jeseni ove godine.

Mlinar je poznat mnogima koji prate MMA scenu u Hrvatskoj dulje vrijeme, pa su tako na njegovim priredbama prije više godina nastupili gotovo svi najbolji hrvatski borci, a i ovog puta će dobiti itekako velik prostor da se dokažu i možda u meču s nekim svjetskim imenom izbore svoju kartu za neku veću europsku ili svjetsku MMA organizaciju.

Zasad se ne zna s kime od poznatijih hrvatskih MMA boraca je u kontaktu predsjednik FZ-a, no poznato je da postoji mogućnost da na nekoj od idućih priredbi nastupi i Stipe Bekavac, kojem je ipak upitan nastup u SAD-u u organizaciji čiji je predsjednik Ray Sefo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI