Mladen Brestovac od sada koristi samo ProLab suplemente

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 31.12.2012 12:02h Autor:

Mladen Brestovac

Svaki sportaš, da bi mogao doseći svoje sportske ciljeve nužno koristi sportske suplemente kojima opskrbljuje organizam potrebnim mikro i makronutrijentima. Suradnja između sportaša i određenog brenda sportske suplementacije znak je podrške sportašu, ali i kvalitete određenoga brenda.

Jedan od najboljih hrvatskih kick boksača Mladen Brestovac potpisao je ugovor o sponzoriranju s Pro Labom, američkim brendom dodataka prehrani i sportske suplementacije. Vjerujemo da će ovom suradnjom, Mladen dobiti potrebne uvjete za nizanje novih sportskih uspjeha te da ćemo u narednim mjesecima gledati izvrsne borbe našeg borca.

Budući da je Pro Lab dio kompanije Natrol Inc., Mladen ovim ugovorom dobiva i pristup Natrolu koji je jedan od najjačih distributera za suplemente iz segmenta općeg zdravlja. 

"Drago mi je da sam našao zajednički jezik s tako kvalitetnim i ambicioznim brandom koji je prepoznao moje rezultate. Zaista se veselim budućoj suradnji i svim profesionalcima i amaterima preporučujem ProLab proizvode jer se ističu kvalitetom, brzim rezultatima i ono što mi je posebno bitno – čistoćom", rekao je Mladen Brestovac.

"S obzirom da Prolab čini slične stvari u Americi kada je u pitanju sponzoriranje uspješnih sportaša, željeli smo da se takva praksa nastavi i na hrvatskom tržištu. Prepoznali smo Mladenovu kvalitetu i rezultate i zaista vjerujemo u njega kao uspješnog sportaša", poručio je direktor tvrtke Vital koja zastupa Pro Lab na hrvatskom tržištu, Ivan Bare.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI