Mlada britanska MMA zvijezda odbila UFC i produljila vjernost Cage Warriorsima

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 26.03.2018 09:40h Autor:

Paddy Pimblett (Instagram)

U današnje doba je gotovo nevjerojatno da jedan borac odbije poziv UFC-a i nastavi karijeru u puno manjoj promociji samo zato što je tako izabrao. No, upravo to je napravio popularni mladi britanski udarač Paddy Pimblett koji je odbio UFC da bi produljio ugovor s Cage Warriors organizacijom gdje se do sada natjecao.

Podsjećamo kako se Pimblett pojavio prije nekoliko dana u popularnoj MMA emisiji “The MMA Hour” gdje je otkrio kako ga ne zanima poziv UFC-a da nastupi na Fight Night priredbi u njegovom Liverpoolu. Naime, “The Baddy” je najpopularniji mladi britanski borac kojeg prati ogroman broj MMA fanova u Engleskoj pa ne čudi da je UFC računao s njim na priredbi u Liverpoolu.

“Nisam previše uzbuđen zbog UFC-a u Liverpoolu”, izjavio je Pimblett u razgovoru s Arielom Helwanijem te je dodao:

“Već sam dva puta predvodio priredbe u toj dvorani i tamo sam se nedavno borio. Ali ovo je sjajna vijest za britanski MMA i za Liverpool. Ali ovo je šou koji pripada Darrenu Tillu. Darren, možeš uzeti ovu priredbu, to je OK sa mnom. Ja ću svoju imati u rujnu.”

I zaista, tijekom proteklog vikenda čelnici Cage Warriorsa su objavili kako će 1. rujna Pimblett nastupiti na velikoj Cage Warriors priredbi u Echo Areni. Pimbletta ćmo vidjeti još jednom prije toga kada 21. lipnja odradi meč za svoju promociju u Londonu. A u priopćenju za javnost koje je također poslano medijima od strane Cage Warriorsa stoji kako je Pimblett produljio vjernost ovoj britanskoj promociji. Detalji ugovora nisu poznati.

Pimblett je nedavno trebao nastupiti protiv našeg Vlade Šikića, no radi ozljede je otkazao nastup.  Nakon oporavka je svladao Grka Alexa Savvidisa spektakularnim završetkom koji je obišao svijet.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI