Mitrione sve do Fedorovog izlaska nije znao da će mu on biti protivnik

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 23.11.2016 16:40h Autor:

Mitrione, Coker i Fedor

Bellator je ovog vikenda sve fanove iznenadio objavom kako će Fedor Emelianenko nastupati u njihovoj promociji, no iznenađen je bio i njegov protivnik, Matt Mitrione, koji je također tek tada saznao protiv koga će se boriti.

Mitrione je već pred kamera bio vidno oduševljen time što stoji kraj jednog od svojih idola i što će se boriti kraj njega, ali njegovo ponašanje postalo je puno jasnije nakon što smo saznali kako je sve to i njemu bila nepoznanica. Naime, Mitrione je potpisao ugovor bez da je imao informaciju protiv koga će se boriti.

“Bilo mi je to veliko iznenađenje. Iskreno, mislio sam da ću se boriti protiv Rampagea. Znao sam kako će moju borbu tada predstaviti, no nisam imao pojma tko će se pojaviti iza zida. I onda sam odjednom vidio njega u džemperu i jednostavno se oduševio, nisam mogao doći sebi u trenutku. Potajno sam se nadao kako bi on mogao biti protivnik, no moje su posljednje informacije bilo kako će se Fedor boriti protiv Shanea Carwina. Srećom, bio sam totalno u krivu i presretan sam što sam dobio Fedora za protivnika”, rekao je Mitrione.

To oduševljene je mnoge iznenadilo, odnosno činjenica da se Mitrione ponašao kao fan koji se sreo svog idola, umjesto da se ponašao kao netko tko će protiv tog čovjeka ući u borbu. Ipak, kada dođe vrijeme za to, Mitrione ne namjerava ništa prepustiti slučaju nego doći do izuzetno vrijedne pobjede.

“Tko sam ja da sada pokušavam nešto govoriti Fedora. Kada dođe vrijeme da napravimo hype pred borbu, to mogu. No, u tom sam trenutku prije svega bio sretan što Fedor dolazi i što ću imati čast i priliku udariti ga u lice. Ja sam sretan! Bio sam iskren i zašto bih to uništavao govorenjem nekih sranja koja ne mislim? Nisam takav tip osobe, iako se verbalno mogu nositi protiv svakoga. Ja ću biti ja, biti ću svoj, a takav ću biti i kad dođe vrijeme borbe.”

A vrijeme borbe je na Bellator 172 eventu, 18. veljače u San Joseu, već uhodanom Bellatorovom gradu na njihove najveće manifestacije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI