Mitrione detaljno opisao kraj meča protiv Fedora: “Kada je pao, pomislio sam o bože…”

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 06.10.2017 13:50h Autor:

Mitrione vs. Fedor

Prošlo je nekoliko mjeseci od najvećeg Bellatorovog eventa u povijesti promocije na kojem smo vidjeti teškaški okršaj Matta Mitrionea i legendarnog Fedora Emelianenka.

Bio je to u mnogo pogleda jedinstven i povijesan meč za Bellator, a i sam kraj, onaj dvostruki nokdaun, je ponudio nešto što se jako rijetko viđa u borilištu. Sada kada su se dojmovi slegli, bivša UFC zvijezda, a danas stožerni Bellatorov teškaš, Matt Mitrione, je progovorio o iskustvu meča protiv jednog od najvećih imena općenito u povijesti slobodne borbe. U razgovoru za BJ Penn radio, Mitrione je ponovio da Fedor nije bio jedan od njegovih uzora.

“Ono što sam tada govorio sam i mislio. Nadam se da time nisam uvrijedio Fedora, ali ja nisam jedan od onih koji su uz njega odrastali. Ja sam bio lik koji je volio američki nogomet. Kada je Fedor bio Fedor, ja nisam uopće znao tko je on jer sam se bavio američkim nogometom. I zato taj meč nije bio toliko bitan za mene, kao za neke druge. Čuo bih toliko puta ‘Isuse, boriš se s Fedorom, bla bla…’. No, meni je to bio kao i svaki drugi meč, borac koji ima odličnu reputaciju. Nisam toliko bio uživljen u to što se borim s Fedorom”, priznao je ponovno Mitrione.

No, priznao je i da ga je Fedor uspio impresionirati u tih minutu koliko je dvoboj trajao.

“Kada smo se nalazili na sredini kaveza, imao je toliku nevjerojatnu moć da se osjećam neugodno. Nisam se nikako mogao priviknuti na njegov tempo i distancu. To je bilo jako impresivno”, objašnjava Mitrione i opisuje sam kraj meča – legendarni dvostruki nokdaun.

“Pao je na pod, a njegova glava je udarila o parter. I ja sam pao, ali sam pao stražnjicom. Kunem vam se bogom, u tom trenutku, pomislio sam si: ‘o sranje, on je toliko dobar, ne želim ponovno ustati na noge i boriti se u stojci s njim’. Kunem vam se da sam to pomislio. U glavi mi je bilo: ‘ moram to zaključiti ovog trenutka, moram to završiti sada’. I zato sam skočio na njega tako. Nasreću, uspio sam. Toliko je dobar u tome što radi, da nisam bio siguran želim li se dići natrag na noge”, zaključio je Mitrione.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI