Mir prije Fedora priznao: Zbog suspenzije sam pao u depresiju, financijski propao i natukao skoro 140 kila!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 26.04.2018 11:47h Autor:

Fedor Emelianenko i Frank Mir (Instagram)

“Vodi se vječna rasprava među ‘old school’ MMA fanovima je li bolji UFC, ili je bio bolji Pride”, započeo je svoj razgovor za ESPN, bivši UFC prvak Frank Mir kojeg za samo nekoliko dana u gradiću pored Chicaga čeka obračun s legendarnim Fedorom Emelianenkom na Bellatoru 198.

“Ja sam svoju ostavštinu dokazao toliko puta iznova, a ovo će biti tek samo još jedan lik na toj listi. Fedor je bio broj jedan. Lagao bih kada ne bih priznao da o tome ne razmišljam čitavo ovo vrijeme”, dodao je bivši UFC-ovac kojem će ovo biti prvi nastup za Bellator u čitavoj karijeri.

Dapače, u borilištu ga nismo gledali još od travnja 2016. kada je pao na doping testu što je dovelo do suspenzije. Na koncu je sve kulminiralo odlaskom iz UFC-a i dolaskom u promociju Scotta Cokera. Bio je nekativan više od dvije godine.

Duga pauza je loše utjecala na Mira i njegovu obitelj. Postao je anksiozan, nije prestajao jesti… U nekim trenucima mu se tjelesna masa popela i do 140 kilograma. Osim toga, i financijski je propao.

“Moja obitelj želi otići u Disneyland, govorim o vremenu kada sam se redovito borio. Ali ja nisam o tome razmišljao. Samo bi isplanirali put i otišli. Odjednom se nađeš u situaciji gdje to više nije tako. Imao sam dvije kuće kada je suspenzija započela, a sada smo se stisnuli u jednu. Onu koju sam prvu kupio. Mnogo stvari je jednostavno nestalo”, žali se Mir kojeg je duga pauza gotovo dotukla.

No, novi motiv je pronašao u Bellatoru i Grand Prixu u kojem sada sudjeluje.

“Ovaj kamp je za mene bio osvježavajući jer ga dugo nisam mogao odrađivati. Zaista sam uživao u njemu, uživao sam ponovno biti borac. Lakše je ići na trening ovako kada imate meč”, zaključuje Mir.

Bivši UFC prvak za pobjedu ne zna za pobjedu još od srpnja 2015. kada je svladao Todda Duffeeja u slavnom Octagonu. Mir u posljednjih osam mečeva ima čak šest poraza od čega je polovica stigla nokautom. Pobjeda protiv Fedora Emelianenka bi svakako bio njegov veliki povratak na scenu, ali i korak prema Bellatorovom pojasu prvaka u teškoj kategoriji.

Što mislite, tko će slaviti: Fedor ili Mir? Odgovorite u našoj anketi.

FS anketa: Fedor ili Mir?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI