Miočić najavio dolazak u Hrvatsku i zahvalio se hrvatskim navijačima (VIDEO)

Ostale vijesti 14.02.2012 09:27h Autor:

Stipe Miočić vs. Paul Barry (Sherdog.com)

“Osjećam se jako dobro. Drago mi je da je Saša došao ovdje i malo me prebio. I svi ostali dečki su mi pomogli u pripremama. Osjećam se sjajno”, najavio je svoj drugi dvoboj u UFC-u hrvatsko-američki borac Stipe Miočić, kojeg ćemo već u noći sa srijede na četvrtak (15. veljače, 02:00h) pratiti protiv neporaženog Britanca Philipa de Friesa.

Dolazak Mučnjaka u Cleveland i sparinzi s njim, prema Miočićevim riječima, bili su pun pogodak.

“Nevjerojatno je koliko sam napredovao u ovih posljednjih nekoliko tjedana. Naučio sam mnogo novih stvari. Zaista mi je drago što je došao ovdje”, objašnjava Miočić koji bi ovog ljeta mogao napokon mogao posjetiti Hrvatsku.

“Saša me nagovara da dođem i da s njim provedem nešto vremena. Tamo mi je otac kojeg ću posjetiti, a vjerojatno ću povesti i brata. Nadam se da ću se zabaviti, stvarno sam uzbuđen jer još nikada nisam bio u Hrvatskoj. Možda ću čak i trenirati, a sve će zavisiti tko će biti tamo u tom trenutku. Drago mi je zbog uspjeha Igora Pokrajca. Njegov uspjeh me veseli i tjera me da i ja postanem još bolji borac.”

Dvoboj protiv De Friesa je izuzetno bitan. Radi se o još uvijek neporaženom borcu u profesionalnoj karijeri i velikoj MMA nadi.

“Bitno mi je pobijediti, ne razmišljam o načinu na koji će se to dogoditi. Bitna je samo pobjeda”, priznaje hrvatski borac.

Miočić se na kraju zahvalio na potpori svim hrvatskim navijačima.

“Svim Hrvatima kažem veliko hvala na potpori i na e-mailovima koji mi stižu. Zaista to cijenim i drago mi je da ste na mojoj strani. Nadam se da ću ovo ljeto doći u Hrvatsku i da ću imati prilike vas upoznati. Zahvaljujem se i svim drugim navijačima”, zaključio je Miočić.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI