Minotauro poručio Fedoru: Vrijeme je za mirovinu!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 26.11.2016 15:03h Autor:

Antonio Rodrigo Nogueira/Instagram

Antonio Rodrigo Nogueira, legendarni Minotauro, koji je lani odlučio završiti svoju MMA karijeru, prokomentirao je situaciju oko druge ikone ovog sporta i svog vršnjaka Fedora Emelianenka.

Ruski borac vratio se nakon duge pauze prije godinu dana pobjedom na Rizinovom eventu, a onda kontroverznom odlukom pobijedio Fabija Maldonada, koji je, prema mnogima, zaslužio barem neodlučenu borbu. Iako se dio komentatora slaže da je Fedorovo vrijeme prošlo, on ne odustaje i nedavno je potvrđena njegova borba protiv Matta Mitrionea u veljači u Bellatoru.

I Minotauro i Fedor su 40-godišnjaci, obojica bivši prvaci PRIDE-a u teškoj kategoriji. Brazilac se umirovio nakon poraza od Stefana Struvea u UFC-u prošle godine i smatra da bi i Fedor trebao napraviti isto. .

“Da je ušao u UFC prije pet ili sedam godina, sada bi bio na svom vrhuncu. Ali sada, to više nije njegovo vrijeme. Da sam na njegovom mjestu, rekao bih da je vrijeme za mirovinu”, rekao je Nogueira koji je od Fedora dvaput izgubio u PRIDE-u, a jednom je proglašen “no contest” zbog slučajnog udarca glavom.

Ipak, Minotauro vjeruje da se Fedor još stigne oprostiti pobjedom.

“Fedor je spreman za borbu s Mitrioneom, u dobroj je formi. Ali borba je borba, nikada ne znate. Prošla borba s Maldonadom… Iznenadio ga je Maldonado, sve je moguće, ali Fedor ima sve što treba da pobijedi u toj borbi”, dodao je Minotauro.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI