Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
“Mini-Conor” nakon teškog poraz: McGregor mi je pokazao kako se nositi s ovom situacijom (VIDEO) | Fight Site

“Mini-Conor” nakon teškog poraz: McGregor mi je pokazao kako se nositi s ovom situacijom (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 22.08.2018 12:49h Autor:

James Gallagher

Većina MMA svijeta je likovala kada je Ricky Banderas brutalno nokautirao Jamesa Gallaghera na Bellatoru 204. Irac je toga svjestan, no ne mari previše za one koji ga ne podržavaju.

Razlog zbog kojeg je Gallagher tako omražen u MMA zajednici, a što se vidjelo i prema reakciji njegovih kolega boraca, koji su slavili njegov neuspjeh, jest teška narav i prgavost 21-godišnjeg Irca.

Njegov bahati nastup, žestoki “trash talk” iako je tek na početku karijere… su previše za mnoge. U gostovanju U ESPN-ovoj emisiji Ariela Helwanija, Gallagher je otkrio koliko žali jer je prvi put izgubio u karijeri.

“Nimalo, glava mi je visoko gore. Ja sam uvijek taj koji se suočava s problemima. Primit ću taj poraz direktno u bradu. Doslovno sam primio bombu u bradu i on me uspavao. Prihvatit ću taj poraz. Prihvatit ću ga kao muškarac i pokazat ću da se mogu nositi s njim. Da sam ponosan na sebe. Ponosan sam jer uvijek stavljam sve na kocku i idem do kraja. Sve sam napravio kako spada, odradio sam sjajne pripreme, sve je bilo u redu…”, izjavio je član SBG dvorane u Dublinu gdje trenira sa svojim uzorom Conorom McGregorom.

Upravo zato je zaslužio nadimak “Mini-Conor”. Naravno, ima tu i elemenata bahatosti koji pripadaju obojici…

“Sada se planiram što brže vratiti. Bandejas mi je pokazao neke stvari na kojima moram raditi. Veselim se postati bolji borac i pokazati to u kavezu. Planiram postati svjetski prvak, 100 posto sam siguran da ću postati svjetski prvak. Neću dopustiti da mi ovaj poraz kroji karijerU. Pobjeđen sam, ali nisam uništen. Mogu nastaviti dalje. Ne mogu dočekati povratak u dvoranu”, dodaje Gallagher.

Tvrdi kako je inspiraciju za ovako pozitivno doživljavanje poraza dobio od svog uzora – Conora McGregora. Promatrao je kako “Notorious” doživljava poraz protiv Natea Diaza i vraća se još jači. Sada planira napraviti istu stvar…

“Vidio sam kako je on podnosio taj poraz i uzeo sam inspiraciju od njega, ali pokazao sam i tko me odgojio, a to su moji roditelji. Rekli su mi da ne smijem bježati od problema. Ako kažem da sam najveći borac u povijesti i onda doživim poraz, to je veliki pad. Ali ne bojim se toga. Sve ću prihvatiti. Prihvatit ću u bradu i ići naprijeD”, zaključio je James Gallagher.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI