Miletich: Tim Sylvia je nekad plakao jer nije znao vijaču preskakati, a osvojio je UFC pojas!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 02.09.2012 09:11h Autor:

Tim Sylvia

Tim Sylvia protekla dva dana i nije baš najpopularniji MMA borac na svijetu, no u njegovu je obranu odlučio stati bivši trener hrvatskih korijena Pat Miletich.

Ovog tjedna održana je peta po redu priredba iznimno rastuće azijske MMA organizacije ONE FC, a najviše pažnje javnosti i prije ulaska u kavez privukli su Andrei Arlovski i Tim Sylvia, iako nisu bili u glavnom meču večeri, pa čak ni u sunaslovnom.

Na kraju je borba završila na razočaravajući način za mnoge. Zbog neobičnih pravila sa "soccer kickom" borba je proglašena bez pobjednika, jer Arlovski nije pričekao odobrenje suca da udari protivnika nogom u glavu dok je ovaj bio na podu ili je barem krivo protumačio namjere suca.

Sylvia je stoga ovih dana prilično kritiziran, jer su gotovo svi uvjereni da bi meč izgubio, pa je ovo iskoristio kao opravdanje da ne mora nastaviti borbu. U Timovu je zaštitu ipak odlučio stati njegov bivši trener hrvatskih korijena i UFC-ova legenda Pat Miletich.

Prvi prvak UFC-a u velter kategoriji otkrio je da je Sylvia u svojoj karijeri ostvario puno više nego što je to itko od njega očekivao. "Znate što ću vam reći? Od svih boraca na svijetu koji nisu fizički nagrađeni od Boga, Slyvia je bio sjajan. Kad je došao iz Mainea i trenirao s nama, gledao sam ga kako bi pokušavao preskakati vijaču i gotovo da se slomio od suza jer ju nije mogao preskakati", otkrio je Miletich.

"Pogledao sam Hughesa i Pulvera i rekao sam im da jednostavno nemam srca reći mu da se vrati kući u Maine. Jednostavno se tako vraški trudio. Bio je uporan i na kraju je završio s titulom svjetskog prvaka. On je pravi primjer borca koji je nadišao svoje mogućnosti", smatra "Hrvatska senzacija".

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI