Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Mike Tyson: Bilo bi zanimljivo ući u MMA kavez! (VIDEO) | Fight Site

Mike Tyson: Bilo bi zanimljivo ući u MMA kavez! (VIDEO)

Ostale vijesti 01.02.2012 08:21h Autor:

Mike Tyson i Harry Gorian

Što Mike Tyson misli o lasku u MMA kavez? Prema izjavi koju je dao za HDNet, čini se kako legendarni boksač ne bi imao ništa protiv da se okuša i u toj borilačkoj disciplini. Svoju sklonost slobodnoj borbi temelji na raznovrsnosti i mogućnosti da se protivnika svlada na više načina.

“Mislim da bi bilo zanimljivo ući u MMA kavez. Zamisli da se boriš protiv nekoga tko ima superiorniji boks naspram tebe. U boksu ga jedino možeš udariti što znači da si više-manje gotov. Zašto onda je zgrabiti nekoga, baciti ga na pod i ugušiti. Ne znam, vjerujem da bi mi bilo vrlo zanimljivo okušati se u slobodnoj borbi.”

S obzirom na odmaklu dob Mikea Tysona (45) njegove izjave su vjerojatno samo puka teorija, no lijepo je vidjeti da boksači uvažavaju i druge borilačke sportove. Posljednji dvoboj Tyson je odradio 2005. godine kada je poražen od Kevina McBridea tehničkim nokautom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI