Mike Ricci brani titulu, a Miguel Torres debitira na sutrašnjem Titan FC 31 eventu

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 30.10.2014 20:25h Autor:

Mike Ricci

Sutra je na rasporedu Titan FC 31 event, koji će donijeti borbu za naslov prvaka u lakoj kategoriji, koji će Mike Ricci pokušati obraniti protiv Yoshiyukija Yoshide. Debi u organizaciji imat će i nekad najbolji borac svijeta u bantam kategoriji, Miguel Torres.

U vikendu kad nema UFC niti Bellator evenata, pažnju MMA fanova preuzeti će Titan FC 31, novi event ove perspektivne organizacije, koja je u posljednje vrijeme postala poznata po potpisivanju bivših UFC boraca. Ovaj sutrašnji event predvodi borba za naslov prvaka u lakoj kategoriji, između nositelja pojasa Mikea Riccia te Yoshiyukija Yoshide.

Ricci je bio finalist 17. sezone Ultimate Fightera, gdje je doživio poraz. Nakon toga je došao do jedne UFC pobjede te poraza odlukom od Mylesa Jurya, nakon čega iznenađujuće dobiva otkaz iz organizacije. To su brzo iskoristili u Titanu, potpisali su Riccia koji je nastupio na njihovom prvom eventu pod novim vlasništvom te došao do pobjede nad Jorgeom Gurgelom, a nakon toga i do pojasa, pobjedom protiv Georgea Sotiropoulosa.

Yoshida je također bivši UFC-ov borac, koji je u toj organizaciji ostvario skor 2-3, a u Titan dolazi nakon šest uzastopnih pobjeda u azijskim organizacijama. 40-godišnji Japanac pokušat će oduzeti pojas kanadskom borcu, koji bi pobjedom mogao ostvariti povratak u UFC kavez.

Najveće ime koje sutra nastupa sigurno je Miguel Torres (43-7). Nekad najbolji borac svijeta u bantam kategoriji i WEC prvak, koji je svojevremeno slavio u 37 od svojih 38 prvih borbi u karijeri. On će debitirati protiv Desmonda Greena, finalista prošlosezonskog Bellatorovog turnira u bantam kategoriji. Green je dolaskom Scotta Cokera iznenađujuće dobio otkaz iz druge najbolje svjetske organizacije.

Na eventu će se održati ukupno 11 borbi, a od poznatih imena još nastupaju Brock Jardine i Tyler Stinson.

Titan 31

Mike Ricci vs. Yoshiyuki Yoshida
Miguel Torres vs. Desmond Green
Dave Courchaine vs. Cody Pfister
Brock Jardine vs. Steve Montgomery

Scott Barrett vs. Wes Combs
Ken Hasegawa vs. Matthew Thompson
Hayder Hassan vs. William Sizemore
Mike Bruno vs. Kamrin Naville
Michael Graves vs. Rafael Souza
Jose Figueroa vs. Tyler Stinson
Joe Barajas vs. Sirvan Kakai

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI