Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Mike Goldberg i Mauro Ranallo u Bellatoru! | Fight Site

Mike Goldberg i Mauro Ranallo u Bellatoru!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 14.06.2017 09:32h Autor:

Mike Goldberg

Bellatorov veliki debi u Madison Square Gardenu također će biti debi i za još dva vrlo poznata lica iz borilačkog svijeta. Organizacija je u utorak najavila kako se Mike Goldberg i Mauro Ranallo priključuju njihovoj ekipi na priredbi 24. lipnja u New Yorku.

“Mike Goldberg i Mauro Ranallo su najbolji ljudi u svojem poslu i presretan sam što su se priključili Bellatorovoj obitelji”, izjavio je Bellatorov CEO Scott Coker

Goldberg je bio dugogodišnji UFC-ov prvi komentator, u kompaniji je bio skoro 20 godina prije nego što je otpušten krajem prošle godine. Zajedno sa svojim sukomentatorom Joe Roganom činio je legendarni duo kojeg je teško zamijeniti.

Ranallo, s druge strane, je jedno od najprepoznatljivijih lica borilačkog sporta. Kroz svoju dugogodišnju karijeru, prenosio je apsolutno sve, od MMA-ja i boksa pa do kečera. Među svim gažama koje je imao, svakako valja izdvojiti Pride i Strikeforce gdje je već surađivao sa Scott Cokerom.

Pošto su obojica prvi komentatori kroz cijelu karijeru, još nije do kraja jasno kako Bellator misli uskladiti njihove uloge. U priopćenju za javnost, organizacija kaže kako će se dvojac priključiti sadašnjim komentatorima, Jimmyu Smithu, Jenn Brown i Chaelu Sonnenu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI