Mihaljević nakon Sponga i Bonjaskyovog borca u Karlovcu!

Ostale vijesti 19.01.2012 16:12h Autor:

Veni Vidi Vici Fights

Nakon dvije godine pauze ljubitelji borilačkih sportova u Karlovcu i okolici 10. veljače u dvorani Mladost s početkom u 20 sati napokon će ponovno moći uživati u jednoj većoj borilačkoj priredbi koju u njihov grad dovodi novoosnovana Veni Vidi Vici Fights promocija.

Borbe po pravilima K-1, MMA, ali i profesionalnog boksa privući će sigurno veliko zanimanje Karlovčana, pogotovo kad se uzme u obzir da će u glavnom meču večeri nastupiti trenutno njihov najbolji borac Igor Mihaljević protiv mladog Splićanina Tonija Milanovića, koji je u dosadašnjoj amaterskoj kickboxing karijeri ostvario zaista zavidnu karijeru na svjetskoj razini, a sada želi biti jednako uspješan i kao profesionalni borac.

Mihaljević, koji je prije nekoliko mjeseci snagu odmjerio i sa svima poznatim Tyroneom Spongom na priredbi It’s Showtime organizacije u Francuskoj te borcem Remya Bonjaskyog, potrudit će se svojim sugrađanima ovog puta pružiti zaista atraktivnu borbu.

Po prvi puta u svojoj karijeru nastupit će pred svojom publikom i jedna od najboljih hrvatskih borkinja Nevenka Mikulić koja se nedavno u Milanu borila za titulu europske prvakinje WAKO Pro u muay thai disciplini.

Od ostalih mečeva svakako treba istaknuti i Mateja Truhana, jedne od najvećih hrvatskih MMA nada, koji će se boriti protiv Ante Radmana iz Zagreba.

Uskoro će biti objavljene ostale informacije o samoj priredbi i popisu borbi te o pretprodaji ulaznica.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI