Miguel Torres krajem mjeseca debitira u Titanu

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 06.10.2014 21:34h Autor:

Miguel Torres

Jedan od najboljih boraca u povijesti bantam kategorije, Miguel Torres, potpisao je za Titan FC. Svoj debi u toj organizaciji imat će 31. listopada, na Titan 31 eventu.

Nakon neuspješnih epizoda u UFC-u i WEC-u, jedan od najboljih p4p boraca svih vremena, Miguel Torres (43-7), pokušat će oživiti svoju karijeru kroz perspektivnu Titan FC organizaciju. Nedavno je potpisao ugovor s njima, a sad je poznat i datum njegovog debia.

Bit će to posljednji dan ovog mjeseca, a njegov protivnik je Desmond Green (12-3), bivši Bellatorov borac, koji je također novo utočiste pronašao unutar Titana.

Torresa s punim pravom nazivaju najboljim bantam borcem do sada, a njegove rezultate i postignuća uspoređuju s onim Fedora Emelianenko. Bio je prva svih organizacija u kojima je nastupao do 2009. godine, a posljednje je bio WEC, tad najjača svjetska organizacija za borce ispod 70 kilograma.

U travnju 2009. Torresov skor bio je 37-1, uključujući tri uspješne obrane WEC titule prvaka. No, onda je doživio dva poraza, a nakon spajanja WEC-a i UFC-a postao je član najbolje svjetske organizacije. Tamo je ostvario dvije pobjede te poraze od Demetriousa Johnsona i Michaela McDonalda, a UFC nije produžio ugovor s njim, zbog prevelikih potraživanje. Torres tad odlazi u WSOF, no tamo također doživljava dva poraza, da bi prije dolaska u Titan, ostvario tri pobjede u manjim organizacijama.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI