Michael Page prerastao Bellator? Čini mu se kako ga borci izbjegavaju

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 22.10.2015 20:35h Autor:

Michael Page

Sve se čini kako je Michael Page prerastao Bellator, organizaciju čija je postao velika zvijezda. Britanac sve teže nalazi protivnike i boji se kako ga možda izbjegavaju. Na sutrašnjem Bellator 144 eventu nastupa protiv borca koji je uskočio nakon što su mu otkazala čak četiri protivnika.

28-godišnji britanski borac vlasnik je skora 8-0, a do sada je četiri puta nastupio u Bellatorovom kavezu, sve oduševivši svojim izuzetno originalnim i zanimljivim borilačkim stilom. Ipak, organizacija mu još nije dala priliku napasti pojas prvaka velter kategorije, no isto tako mu nije bilo lako niti pronaći protivnika.

Na Bellator 144 eventu, koji je sutra na rasporedu, imao je dogovorenu borbu protiv čak četiri različita borca, među kojima su Marius Žaromskis i Cristiano Souza, no svi su otkazali borbu, bez davanja jasnog razloga tog postupka. Protivnik za Venoma je ipak pronađen, a to je malo poznati borac iz Legacy FC-a, Charlie Ontiveros (6-3). On je borbu prihvatio manje od tri tjedna prije održavanja i u startu je veliki autsajder protiv Britanca.

"Ovo zna ponekad jako frustrirati. Ovim sportom sam se krenuo baviti da bih testirao sebe i kako bih se borio protiv najboljih na svijetu. Naravno, ne mogu reći kako me borci s namjerom izbjegavaju, jer je to nešto što ne mogu dokazati. No, ne mogu niti pobjeći od dojma. Ovo je situacija koja je normalna u ranim danima karijere, ali nakon što se uspiješ probiti, ne očekuješ da će se to nastaviti događati", rekao je Page.

Njegov protivnik, kojeg je Bellator nekako uspio pronaći, svoju cijelu karijeru nastupa u Legacyu, koji je jedna od najboljih američkih regionalnih organizacija. Ipak, tamo se nije uspio istisnuti u prvi plan, unatoč dobrim nastupima. Page mu je sigurno najteži ispit dosadašnje karijere. Ipak, kod Venoma nema nikakvog podcjenjivanja.

"Imam respekt prema svakom borcu koji se dolazi boriti protiv mene. Nije bitno tko je on niti da li mu je ime veliko kao moje. Ovo je njegova prva prilika da se iskaže na velikoj sceni i sigurno je jako puno radio te će biti izrazito motiviran. Ne bi bilo u redu od mene, odnosno bilo bi veliko iskazivanje nepoštovanje da se ponašam kao da njemu nije mjesto u kavezu sa mnom", rekao je Page nešto o protivniku.

Nakon ove borbe mogao bi uslijediti napad na naslov, ili možda borba protiv bivšeg prvaka Douglasa Lime, ukoliko Bellator ima neke druge planove za Koreškova. Članovi vrlo jakog veltera su borci kao Paul Daley, Brennan Ward, Josh Koscheck, Fernando Goznales i još neki kvalitetni borci.

"Izgleda da moram ostaviti neku poruku. Već sam složio jako dobar 'highlight', no čini se kako je potrebno nešto više. Možda moram još jednom ponoviti ono što sam pokazivao, pa da ljudi napokon shvate da imam ono nešto. Moj je cilj doći što više te osvojiti pojas prvaka, tako da se želim boriti protiv Koreškova. No, ukoliko me nazove i ponude mi borbu protiv Lime, također sam je spreman prihvatiti. Samo da mi se ne ponavljaju situacije kao kod ove borbe", dodao je na kraju sudionik sutrašnjeg eventa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI