Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Michael Chandler slobodan je borac: “Svaki dan slušam kako mogu pobijediti Conora i Khabiba” | Fight Site

Michael Chandler slobodan je borac: “Svaki dan slušam kako mogu pobijediti Conora i Khabiba”

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 19.08.2018 12:50h Autor:

Michael Chandler

Ponajbolji i svakako najpopularniji Bellatorov borac, Michael Chandler, trenutno je bez ugovora te je glasno iznio svoja razmišljanja o budućnosti. Naravno, glavno pitanje je potpisati novi ugovor s promocijom čiji je zapravo simbol ili možda pokušati tamo gdje ga mnogi već godinama žele vidjeti.

32-godišnji Chandler svakako je već godinama jedan od najboljih i najuzbudljivijih boraca lake kategorije u svijetu. A član Bellatora je od 2010. godine, odnosno pristupio im je nakon što je tek godinu dana bio profesionalac. Prošao je puno toga, borac je s najviše nastupa i najviše pobjeda u Bellatoru i dva puta bio prvak lake kategorije. Trenutno je slobodan borac koji mora donijeti odluku o nastavku svoje karijere, a trenutno zna što mu je prioritet po tom pitanju.

“To je sve posao, a ja znam koliko vrijedim, znam za što se borim i znam koliko sam dobar. Uistinu vjerujem da sam najbolji borac lake kategorije na svijetu i teško da ima netko tko me može uvjeriti u nešto drugačije. Upravo zbog toga odluku nije lako donijeti. No, ništa mi u životu nije važnije od supruge, sina i moje ostavštine. Tko god se odluči bolje pobrinuti za nas, to je onaj kome ću ja staviti potpis na ugovor. U ovom trenutku nisam s nikim ni blizu potpisivanja. Sve je do toga koliko vrijedim, ali isto tako shvaćam da sam u Bellatoru dulje od bilo koga drugog. Imam najviše borbi u povijesti Bellatora i sudjelovao sam u najuzbudljivijim Bellator borbama u povijesti. Bellator ne bi bio tu gdje je da nije bilo mojih borbi. Sve to je potrebno uzeti u obzir”, izjavio je Chandler po pitanju potpisivanja novog ugovora. Otkrio je kako ništa nije odlučeno te nikako ne smije otpisati niti mogućnost dolaska u neku drugu organizaciju.

Naravno, UFC je već godinama stalna tema kada se govori o Michaelu Chandleru, posebno nakon što je član UFC-a postao njegov najveći rival, Eddie Alvarez, protiv kojeg je odradio možda i dvije najbolje Bellator borbe ikad.

“Ne može proći dan bez da mi netko govori o tome kako mogu pobijediti Khabiba ili Conora te potvrditi kako mogu biti broj 1 u bilo kojoj svjetskoj organizaciji. Naravno da razmišljam o tome, no na kraju dana, ti ljudi koji mi to govore će brzo zaboraviti tko sam, odmah nakon što se umirovim. Nakon što se netko umirovi, još se možda šest mjeseci govori o njemu i onda se pronađe nekoga novog. Ja sam prije svega biznismen koji se brine za svoju obitelj. Igrom slučaja mi najbolje ide tuči ljude u kavezu. Moram proći kroz scenarije i odabrati najbolju opciju za sebe. Očekujem da zaradim najveći novac u životu”, rekao je Chandler, a teško je pretpostaviti da postoji MMA fan koji ga ne bi volio vidjeti u UFC-u. Svakako bi imao što ponuditi, mjesto u Top 10 vjerojatno bi mu bilo sigurno, no za više od toga je teško išta i pretpostaviti što bi se dogodilo.

Ipak, nije mu problem priznati kako je produžetak suradnje s Bellatorom, u kojem je upisao 15 pobjeda i četiri poraza, ipak najbliže. Ukoliko to ostvari, iduća borba bi mu sigurno bio revanš protiv Brenta Primusa, koji mu je ljeta prošle godine oduzeo titulu prvaka. Ipak, borbu je zapravo odlučila nezgodna Chandlerova ozljeda, unatoč kojom je Primusa umalo nokautirao, no na kraju bolove nije izdržao.

“Imam sjajan tim oko sebe, sjajne menadžere i sjajan odnos s Bellatorom. Moram biti potpuno iskren i reći da je bilo uspona i padova, puno smo pričali i u jednom trenutku nismo mogli biti sigurni hoće li doći do dogovora. Scott Coker i Rich Chou su pravi ljudi, sjajne osobe i mislim kako smo sada blizu toga da sve dogovorimo. Uzbuđen sam oko toga što budućnost donosi.”

O Chandleru uistinu nemamo reći ništa loše. I gdje god ostao, ne sumnjamo da će njegove borbe i dalje biti uzbudljive te borbe koje fanovi neće propuštati. Posebno ako je matchmaking onakav kakav njegovom načinu borbe odgovara.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI