Michael Chandler prozvao MacDonalda, ovaj odmah odgovorio

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 21.08.2017 18:09h Autor:

Michael Chandler

Nakon što je Rory MacDonald izrazio nezadovoljstvo brojem borbi u Bellatoru, odmah mu se javio jedan borac sličnih problema. Bivši prvak lake kategorije, Michael Chandler, volio bi odraditi borbu protiv Kanađanina.

MacDonald je u Bellatoru debitirao u svibnju kada se lako savladao Paula Daleya, a odmah nakon borbe je izjavio kako je prošao bez ozljeda i kako je spreman odmah krenuti u pripreme za novu borbu. Mjesec kasnije je Douglas Lima obranio titulu prvaka te je najavljeno kako je Rory idući izazivač, ali u realizaciju se nije krenulo. Zapravo, danas je Kanađanin rekao kako vjerojatno neće nastupiti ove godine.

Samo jednu borbu ove godine imao je i Michael Chandler. Bivši prvak je bez pojasa ostao nesretnim porazom u lipnju na Bellatoru 180 te je i on spreman uskoro nastupiti. MacDonaldu se obratio putem Twittera.

“Rory, čini se kako smo ja istom brodu. Ja sam spreman obuti svoje plesne cipelice ukoliko nisi zauzet u studenom ili prosincu”, napisao je Chandler, a odgovor je vrlo brzo dobio.

“Želim se boriti i to što prije. Od lipnja sam spreman na bilo koga te sam spreman i dalje. Koliko čujem, stvar je u Bellatorovoj strategiji slaganja evenata, a ne u tome da li mi je protivnik raspoloživ. No, ja sam svakako za borbu što prije, to bolje”, odgovor je Rorya.

U raspravu se još nije uključio Douglas Lima, no bilo bi zanimljivo vidjeti što velter prvak kaže na cijelu situaciju. Ukoliko je on spreman braniti svoj pojas, uistinu nam nije jasno što Bellator čeka s ugovaranjem tako sjajne borbe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI