Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Michael Chandler potpisao novi ugovor s Bellatorom | Fight Site

Michael Chandler potpisao novi ugovor s Bellatorom

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 22.08.2018 19:54h Autor:

Michael Chandler

Michael Chandler odlučio je ostati dio Bellatora i pokušati će po treći put postati prvak lake kategorije druge najveće svjetske promocije.

32-godišnji Chandler je ovih dana govorio o tome kako će potpisati ugovor s promocijom koja će ga najbolje prihvatiti i ponuditi mu najbolje financijske uvjete. Ipak, na kraju nije niti poslušao što će tko ponuditi, nego je sve završilo već na pregovorima s Bellatorom, koji je prema prošlom ugovoru imao ekskluzivno pravo pregovarati prije ostalih. Rok za pregovore s Bellatorom nije još istekao, a oni su Chandleru ponudili ono što ga je zadovoljilo te njihov vjerojatno najpopularniji borac ostaje dio promocije. Zapravo, Michael Chandler postao je simbol Bellatora i ostanak bez njega im nikako ne bi išao u prilog.

Čak 23 borbe odradio je Chandler u promociji, upisavši 19 pobjeda i samo četiri poraza. Zapravo, jedini pravi poraz onaj je u drugoj borbi protiv Willa Brooksa, kad je izgledao neprepoznatljivo te je poražen prekidom. Što se tiče ostalih poraza, to su kontroverzna podijeljena odluku u drugoj protiv Eddiea Alvareza te poraz od trenutno prvaka Brenta Primusa, kad je doživio nezgodnu ozljeda noge i unatoč tome umalo pobijedio.

Njegova prva borba protiv Eddiea Alvareza, gdje je slavio prekidom u četvrtoj rundi, smatra se najboljom borbom u povijesti Bellatora. Ono što je Chandleru glavna ambicija je doći do naslova prvaka i vjerojatno će biti protivnik Brenta Primusa čim se ovaj oporavi od ozljede i vrati u kavez. Osim toga, Chandler trenutno pokušava nagovoriti Alvareza, koji je trenutno slobodan borac, na povratak u Bellator, s ciljem završavanja njihove trilogije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI