Michael Chandler: Ne kažem da želim u UFC, no ne vidim se zauvijek u Bellatoru

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 26.05.2015 17:33h Autor:

Michael Chandler

Donedavno najveći svjetski talent lake kategorije je u teškoj situaciji. Nakon tri poraza u nizu, mora krenuti ispočetka graditi svoj put prema vrhu Bellatora, organizacije kojoj je bio prvak, a fanovi su priželjkivali njegov potpis za UFC.

12-0 bio je profesionalni skor Michaela Chandlera, dok se na ljeto 2013. godine pripremao za drugu borbu protiv Eddiea Alvareza, kad je trebao braniti svoj naslov prvaka. Izgubio je tu borbu podijeljenom odlukom, trebao se dogoditi završetak trilogije, no odlazak Alvareza u UFC je doveo do borbe Chandlera i Willa Brooksa za upražnjeno mjesto prvaka.

Chandler je tad doživio još jedan poraz podijeljenom odlukom, a nakon toga se još jednom sastao protiv Brooksa, kad je bio nokautiran u četvrtoj rundi. Iako ga doslovno nije to bacilo na dno, takav je ostao dojam, jer samo godinu dana prije toga je po mnogima bio svjetski Top 5.

29-godišnji Michael sad kreće ispočetka,a za nešto manje od mjesec dana ga čeka borba protiv Dereka Camposa na Bellator 138 eventu.

"Prihvatio sam situaciju da sam bivši prvak i da više nije kako je bilo. Mislim kako je biti bivši prvak ipak bolje nego ne biti nikakav prvak. Još uvijek vjerujem u sebi i mislim kako imam sve što je potrebno da vratim tu titulu, kao i da dokažem da sam najbolji borac lake katagorije na svijetu. To se nije promijenilo od prvog dana kad sam se počeo baviti ovim sportom", rekao je Chandler te dodao:

"Sad sam sretan sa situacijom gdje se nalazi i krećem ispuniti svoj cilj. Nisam fokusiran na ugovore niti s kim se borim, kao niti na novac. Trenutno gledam samo u kavez i želju da dominantno pobjedim i dokažem da sam još uvijek tu. I tako svaku borba koja mi slijedi."

A pitanje je gdje misli održavati te borbe. Prije poraza od Brooksa, gotovo da je bio pred potpisom s UFC-om, no nakon tri poraza u nizu to je teško očekivati. Rekao je:

"Glavno mi je da se borim i zarađujem za obitelj. Kad se pojavi neka dobra prilika, ja ću pokušati donijeti pravu odluku. To je moja karijeri, moj život i moje tijelo te je na meni da donosim odluke. U ovom trenutku ne kažem kako se vidim u UFC-u ili da se želim boriti tamo, no isto tako se ne vidim niti zauvijek u Bellatoru. Ne bojim se onoga što budućnost donosi, spreman sam na sve, a glavno je da budem tu i da fanovi budu zadovoljni mojim izvedbama."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI