Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Michael Chandler je stroj! Pogledajte nevjerojatnu trening vježbu Bellatorove zvijezde (VIDEO) | Fight Site

Michael Chandler je stroj! Pogledajte nevjerojatnu trening vježbu Bellatorove zvijezde (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 25.08.2018 16:16h Autor:

Michael Chandler

Bellatorova superzvijezda, Michael Chandler, poznat je kao veliki radnik u dvorani i često voli objaviti neke snimke onoga što radi na treningu. Jedna od posljednjih prelazi granice običnog treninga.

Chandler je prije nekoliko dana potpisao novi ugovor s Bellatorom te se krenuo pripremati za svoj idućih izazov, odnosno napad na titulu prvaka lake kategorije, koju će pokušati po treći put osvojiti. Protivnik je onaj tko mu ju je, u vrlo nesretnim okolnostima, oduzeo. To je Brent Primus, koji se napokon spreman vratiti nakon ozljede i dočekati Chandlera na jednom od jesenskih Bellatorovih evenata.

Već i prije toga je Michael svaki dan bio u dvorani, gdje nerijetko pomjera granice svojim načinom odrađivanja vježbi, isprobavanjem nekih vježbi koje je vidio ili smišljanjem samih svojih vježbi. Ovo zbog čega je zapravo i postavljen ovaj tekst dolazi iz srednje grupe. U pitanju je vježba koji je vidio od strane putopisca, lovca te također pobornika sportskog života, Camerona Hanesa.

On je odlučio iskoristiti utege za nešto što rijetko kada možemo vidjeti. I u tome je u potpunosti uspio, a kako izgleda vježba, najbolje da pogledati sami ispod teksta. I nemojte isprobavati kod kuće ili u vašoj dvorani, osim ako niste potpuno sigurni u svoje sposobnosti, moglo bi doći do ozbiljnijih ozljeda. Osim spomenutog videa, podijelili smo i još dva komada nastala posljednjih dana, pomoću kojih samo možete vidjeti kako Chandler naporno trenira. Primusu će biti vrlo teško tog dana kada se zatvore vrata kaveza, u to možemo biti sigurni.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI