Michael Chandler: “I dalje sam pravi Bellatorov prvak”

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 28.06.2017 14:22h Autor:

Michael Chandler

Ako ništa drugo, Michael Chandler može biti sretan što može samostalno hodati. Bivšem Bellatorovom poluteškaškom prvaku stvari baš i ne idu na ruku od kada je u New Yorku. Chandler je izgubio pojas prvaka od Brenta Primusa prošle subote u ‘Madison Square Gardenu’.

Chandler koji je dominirao nad svojim protivnikom cijelu prvu rundu njihove borbe, zadobio je ozljedu lijevog stopala koja se zamalo pretvorila u katastrofu. Sudac meča, Todd Anderson, zaustavio je dvoboj unatoč Chandlerovim protestima. Prekid borbe sugerirali su doktori te je sudac dodijelio Primusu pobjedu tehničkim nokautom.

Ovog ponedjeljka, bivši Bellatorov prvak pojavio se u emisiji ‘The MMA Hour’ te fanovima objasnio da ono što se u tom trenu činilo kao slomljeno stopalo je samo uganuće. Chandler misli sanirati ozljedu do jeseni i tražiti uzvratni meč s Primusom.

“Ništa nije slomljeno. Odmah sam išao na hitnu te je rendgenom ustanovljeno da ne postoji fraktura. To je dobra stvar, mogao sam sada izaći s operacije sa šipkom u nozi. Na svu sreću to se nije desilo”, započeo je svoj intervju bivši prvak.

Chandler je iznimno frustriran cijelom situacijom i to iz više razloga. Kao prvo, unatoč ozljedi, cijelo je vrijeme kontrolirao borbu, čak je Primusa i bacio u nokdaun par sekundi prije nego je borba prekinuta. Nezadovoljan je reakcijom atletske komisije i načinom na koji je sudac zaustavio meč.

“Pogledao sam doktore koji su zaustavili meč u oči i rekao im: ‘bolje vam je da je ovo slomljeno’. Ako mislite zaustaviti ovu borbu pred svim ovim ljudima, sa svim radom kojeg sam uložio u ovo, sa svim što je u igri, s titulom prvaka, bolje vam je da je ovo slomljeno”, kazao je Chandler.

Ispostavilo se kako loma nema. Ali, u isto vrijeme, Chandler shvača zašto su ljudi koji su zaduženi za to došli do zaključka kako meč treba prekinuti.

“Da sada poredate sto ljudi, pokažete im snimku mojeg meča i kažete da procijene može li ovaj borac nastaviti borbu, 90 posto bi reklo da ne može. Ali, da se borba nastavila, završio bih ga. Da smo sada u 18. stoljeću, Primus i ja usred ratnog polja, jedan protiv drugog, završio bih ga i s jednom nogom 100 od 100 puta. I dalje sam prvak. Budimo iskreni, ozljeda me izbacila iz te borbe. Primus može nositi svoj ‘Hugh Hefner’ sako i lažni pojas koliko hoće”, zaključio je Chandler.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI