Michael Buffer u nedjelju već u Zagrebu!

Ostale vijesti 04.03.2012 10:17h Autor:

Michael Buffer

Najpoznatiji svjetski najavljivač u ringu, Michael Buffer, u Zagreb stiže već danas, 4. ožujka. Buffer se u Zagrebačkoj zračnoj luci Pleso očekuje oko 13.20 h gdje će stići direktno iz Dusseldorfa gdje je u subotu najavio meč za titulu prvaka svijeta u teškoj kategoriji između Vladimira Klička i Jean Marca Mormecka.

Apsolutno najpoznatiji svjetski najavljivač u ringu, Michael Buffer, svoju će zaštićenu rečenicu “Let’s get ready to rumble!” izgovoriti i u zagrebačkoj Areni na Cro Cop Final Fight borilačkom spektaklu koji nam slijedi 10. ožujka.

Zato što je iznimno tražen, Buffer pažljivo bira priredbe na kojima će se pojaviti pa se to uglavnom svodi samo na najveće boksačke spektakle na kojima se boksa za titulu prvaka svijeta. Ipak, zbog poštovanja prema svemu što je u svojoj karijeri napravio Mirko Cro Cop Filipović, ali i zbog kvalitete same priredbe Cro Cop Final Fight, Buffer je pristao doći u Zagreb i najaviti okršaj Filipović vs. Sefo.

Prema službenim podacima, vrijednost njegove zaštitne rečenice “Let’s get ready to rumble” se procjenjuje na 400 milijuna dolara, a sam Buffer kaže da ga ponude ispod nekoliko stotina tisuća dolara niti ne zanimaju.

Publika u Zagrebačkoj Areni imat će rijetku priliku uživo vidjeti ovog majstora svog posla.

Više informacija o priredbi Cro Cop Final Fight potražite na službenim stranicama (www.finalfight.hr) , a karte možete i dalje kupiti na prodajnim mjestima Eventima (www.eventim.hr).

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI