Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Metamoris neće maltretirati Sonnena još jednim doping testom | Fight Site

Metamoris neće maltretirati Sonnena još jednim doping testom

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 01.07.2014 17:02h Autor:

Chael Sonnen

Chael Sonnen završio je svoju MMA karijeru, dobio je čak otkaz i od TV kuće FOX na kojoj je radio povremeno kao komentator i to je odrađivao odlično, prema komentarima brojnih MMA fanova, a na kraju mu je preostao jedino angažman na Metamorisu.

Sonnena očekuje vrlo težak meč po BJJ pravilima protiv Andrea Galvaoa, a situaciju će mu sigurno psihički jednim dijelom olakšati i najava čelnika Metamorisa kako u ovom slučaju neće biti podvrgnuti nikakvim doping testovima.

"Sonnen je i dalje na popisu boraca koji nastupaju, a jedini test kojim se u ovom slučaju mora zamarati jest onaj njegove tehnike. Nismo mu otkazali suradnju zbog novog pada na doping testu, nas zanima samo njegova tehnika", poručili su iz Metamorisa putem svog Twitter profila.

Podsjetimo, Sonnen ja iznenadio MMA zajednicu padom na doping testu sredinom lipnja, a prije nekoliko dna otkriveni su i nalazi još jednog testa koji također nije prošao s obzirom na to da je u svom organizmu imao čak četiri nedozvoljenje supstance.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI