Meč Rousey VS Cyborg napokon na pomolu?

Ostale vijesti 30.01.2014 08:43h Autor:

Cris Cyborg

MMA svijet napokon bi mogao dobiti borbu koju veliki dio MMA fanova priželjkuje. Naime, menadžer Cristiane Justino, poznate i kao Cris "Cyborg", istaknuo je kako bi borbu njegove štićenice i Ronde Rousey mogli gledati tijekom jeseni.

"Imamo odnos s Invictom koji želimo da traje još dugo vremena. Ipak, što se ugovora tiče, borba bi se mogla dogoditi tijekom jeseni. Iskreno, ako UFC ponudi borbu, mislim da iz Invicte ne bi pravili probleme", rekao je George Prajin za "MMAjunkie".

Prajin je potvrdio i ranije informacije da su UFC i Cyborg pregovarali oko nastupa ove borkinje za najjaču svjetsku MMA kuću, ali da je problem bio što je UFC zahtjevao nastupe u bantam kategoriji, diviziji u kojoj Cris nikada nije nastupala. Takođe, UFC nije nudio dio od PPV kolača, koji Ronda naravno dobije.

Rezultat je, tvrdi Prajin, bio odustajanje od pregovora, a duel s Rondom bi želio u catchweightu. Da li ćemo napokon saznati ko je i definitivno najjača cura u MMA sportu, bit će poznato vjerojatno vrlo brzo.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI