Meč Askrena i Santosa završio bez ishoda, nakon nezgodne ozljede oka (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 24.04.2015 21:00h Autor:

Luis Santos

Dugo očekivani meč Bena Askrena i Luisa Sapo Santosa završio je upravo onako kako nitko nije želio, nezgodnom ozljedom zbog koje je meč prekinut te proglašen "no contest", odnosno bez ishoda.

A prije ozljede brazilskog borca, Askren je možda bio vrlo blizu prvom porazu u karijeri. No, idemo od početka. Santos je odmah krenuo ofenzivno, uz pokušaj da što dulje ostavi borbu u stand-upu, a to mu je uspjelo, nakon što je obranio prva dva pokušaja rušenja. No, nakon što su u završili na podu, to nije bila standardna Askrenova borba, gdje on preuzima stvar u svoje ruke.

Santos je i tamo držao poziciju te napadao, ali uskoro se ponovno vraćaju na noge, gdje Santos nastavlja kontrolirati, a onda se događa taj nezgodno trenutak, krajem treće minute borbe. Askren je dobro fintirao i krenuo na rušenje, uhvatio svog protivnika te završio započeto, no u tom trenutku dolazi do prekida. U tom procesu, Amerikan je svog protivnika nezgodno pogodio prstom u oko, a ovaj se odmah uhvatio za njega te nije bio u stanju nastaviti borbu.

Onda slijedi prekid, a nakon konzultacija sa svojim kutom, Sapo je rekao kako nije u stanju nastaviti borbu te je ona prekinuta te proglašena bez ishoda. Vjerojatno će ovaj meč biti ponovljen, jer One FC nema legitimnijeg izazivača od ovog Brazilca, a i po ovome što je danas pokazao, novu priliku sigurno zaslužuje.

Borbu možete pogledati u videu ispod teksta, a sve se ovo dogodilo na ONE FC 26 eventu, koji se održao na Filipinima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI