McGregor pokrenuo liniju donjeg rublja “Red Panty Night”

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 02.04.2019 13:50h Autor:

Ilustracija

Ako mu ne ide tako dobro posljednjih godina u borilačkom kavezu, onda Conor McGregor utjehu može potražiti u poslovnim uspjesima koje niže jedan za drugim.

Teško je uopće pobrojati sve poslovne poduhvate u koje je krenuo, no posebno valja istaknuti “Proper 12” viski koji prema svim pokazateljima rastura na američkom tržištu. Posljednja u nizu McGregorovih investicija je ona u brand donjeg rublja koji je nazvao “Red Panty Night”.

“Business Wire” donosi izjavu McGregora povodom pokretanja nove linije i novog poslovnog poduhvata u koji je ušao zajedno s dizajnerom Davidom Heilom.

“Htio sam zaista proširiti svoj brand iznad granica sporta kojeg toliko volim i htio sam podijeliti dio sebe, svoju strast sa svojim fanovima. Heil i ja smo već razgovarali o dizajniranju ženske linije proizvoda zajedno, no tek smo se posljednjih mjeseci uhvatili toga ozbiljno. On je zaslužan za kreacije za koje mogu reći da će s ponosom nositi moje ime. On najbolje razumije žene i način na koji moda može promijeniti jednu ženu na psihološkom, mentalnom i emotivnom planu”, stoji u McGregorovoj izjavi na koju se nastavio David Heil.

“Želim par koji će kupiti naše proizvode da se s njima osjećaju moćno kao što se Conor osjeća kada je u Octagonu”, izjavio je kratko Heil.

Cijene “Red Panty Night” donjeg rublja se kreću od 18 pa sve do 80 dolara, a bit će dostupne u maloprodaji diljem SAD-a, kao i “online” na stranici “augustmcgregor.com”.

Upitan da za kraj opiše svoj brand u tri riječi, Irac je odgovorio: “La na nAmadan!”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI