Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
McGregor: Goddardu sam rekao da je štakor, a on se usrao u gaće od straha (VIDEO) | Fight Site

McGregor: Goddardu sam rekao da je štakor, a on se usrao u gaće od straha (VIDEO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 13.11.2017 12:03h Autor:

Screenshot

U nedjelju se pojavila nova snimka nezapamćenog sramotnog incidenta koji je UFC prvak Conor McGregor proizveo na Bellatoru 187 koji se odvio  prošlog petka u irskom Dublinu. Podsjećamo, kako je bahati McGregor preskočio ogradu, gurnuo suca Goddarda, a kasnije u drugom pokušaju da uđe u kavez i udario jednog od ljudi koji rade za Bellator.

Povod za ovo ludilo, koje jednostavno nema nikakvog opravdanja, je bila pobjeda njegovog klupskog kolege Charlieja Warda.

Prilikom izlaska iz dublinske 3Arene, McGregor je pokušavao svojoj ekipi objasniti zašto je sve to učinio. Netko je snimio razgovor te ga je objavio na društvenim mrežama. Suca Goddarda je nazvao “štakorom” što samo pokazuje da Irac nema nimalo žaljena zbog svojih sramotnih poteza! Dapače, samo je još jednom pokazao o kakvom se primitivcu radi…

“I dalje je pokušavao reći da se meč nastavi, a to je isti sudac zbog kojeg sam izgubio glavu u Gdansku. Rekao sam mu – ‘to si ti, ti si štakor’. Umalo se posrao u gaće od straha”, čuje se na snimci kako se Irac hvali svojoj sviti.

Nabrijani i dobro raspoloženi McGregor nije mogao stati, nego je hodao u krug i objašnjavao drugima zašto je učinio to što je učinio. Usput je slavio pobjedu svog klupskog kolege.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI