Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
McCall nakon potpisa za Rizin: Želim protivniku gaziti po glavi | Fight Site

McCall nakon potpisa za Rizin: Želim protivniku gaziti po glavi

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 24.10.2017 22:10h Autor:

Ian McCall i Manel Kape

Ian McCall žestoko je isprovociran od strane svog idućeg protivnika Manela Kapea, pa je izjavio kako je sretan što će se protiv njega boriti u Rizinu, promociji koja dozvoljava “stomp” udarce.

Idući protivnik McCalla je portugalski borac Manel Kape, koji je na prvom susretu iskoristio priliku iskočiti u prvi plan. Čim se popeo na pozornicu unio se McCallu u lice, a tijekom press konference mu je uskakao u riječ, obraćao mu se direktno i to uz vrlo neugodne poruke, na jedna razumljivom engleskom jeziku. Jedna od tih poruka bila je kako će, nakon što ga pobijedi, poševiti njegovu djevojku. McCall je na kraju bio toliko isprovociran da je napustio pozornicu, a sada se odlučio svom protivniku obratiti putem medija.

“Ukoliko ćeš mi govoriti neka sranja, potrudi se da bude na engleskom da te mogu razumjeti. Idući puta me pokušaj barem poljubiti, jer ovo svo je bilo jako čudno. Čak i da me nokautiraš, ne bi imao šanse kod moje djevojke. Ona je pravi komad, a ti si običan ološ. Tako da se trebaš opustiti”, izjavio je McCall tijekom poziva s jedne radijske postaje.

Protiv Kapea će biti veliki favorit, iako mu je Portugal više puta napomenuo svoj skor te kako će on biti broj osam na popisu njegovih pobjeda. McCall se odlučio obazreti na to, ali i na činjenicu što Rizin koristi stara Pride pravila. Upravo zbog načina Kapeovog ponašanja, planira iskoristiti ono što mu do sada nije bilo dozvoljeno.

“Kažeš da ti je skor 7-1, no pogledajmo realne činjenica. Svi osim dva ili tri protivnika su ti imala negativac skor, a i ovi s pozitivnim su 10-9 ili 7-5. Realno, to su sranja od boraca i ne mogu dočekati da te naučim lekciju. Mogu skakati po glavi, mogu raditi neke stvarno lude stvari. I uživati ću u tome, biti će zabavno.”

McCall je Kapeu još dodatno odgovorio putem objave na Twitteru. Njihova borba održava se 29. prosinca, a pobjednika onda čekaju još jedna ili dvije borbe na finalnom eventu, dva dana kasnije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI