Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Mayweather: Volio bih surađivati s Whiteom i promovirati MMA borce | Fight Site

Mayweather: Volio bih surađivati s Whiteom i promovirati MMA borce

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 18.09.2013 07:54h Autor:

Floyd Mayweather Jr.

Floyd Mayweather Jr. prije samo nekoliko je dana odradio svoju posljednju borbu zahvaljujući kojoj je zaradio nešto malo više od nevjerojatnih 40 milijuna dolara.

Većinskom sudačkom odlukom pobijedio je Saula Alvareza, a čini se da mu odmor nakon toga nije potreban te već planira neke nove poslove, a oni se ovog puta tiču MMA svijeta.

"Volio bih promovirati MMA borce. Upravo smo u potrazi za talentiranim borcima, tako da promotorska kuća Al Haymona i mene koja se zove FightHype je trenutno vani. Vjerujem da nekima od njih mogu karijeru odvesti do sasvim nove razine. Volio bih surađivati s Danom Whiteom. On je dobar čovjek, poznajem ga još od prije kad nije imao nikakvih veza s UFC-om", rekao je Floyd.

Mayweatherov partner Al Haymon poznati je menadžer ne samo u sportu, već i u svijetu glazbe. Vodio je karijeru primjerice MC Hammera i Whitney Houston, a pokazao se vrlo sposobnim i u svijetu boksa.

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI