(VIDEO) Mayweather i Nasukawa će se ipak održati, Floyd otkrio što su se dogovorili

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 16.11.2018 10:39h Autor:

Mayweather i Nasukawa

Novi preokret u slučaju meča Floyda Mayweathera Jr. protiv Tenshina Nasukawe. Legandarni boksač otkrio je kako će se ovaj okršaj ipak održati, no čini se da je Mayweather postigao to da sve bude onako kako je on zamislio.

Nakon cijele drame koja se događala protekli tjedan, čini se kako je ipak sve dogovoreno oko održavanja meča Floyda Mayweathera i Tenshina Nasukawe posljednjeg dana ove godine. No, da vas podsjetimo što se sve događalo, najbolje da ukratko prijeđemo kroz cijelu kronologiju, popraćeno linkovima na članke u kojima smo o tome pisali.

Prije točno 11 dana, iz Rizina se pojavila informacija kako će se Floyd Mayweather Jr., posljednjeg dana ove godine, na Rizin eventu, boriti protiv Tenshina Nasukawe. O pravilima i bilo kakvim preostalim detaljima nije se znalo ništa, a vrlo brzo su krenule prognoze, čak je i sam Floyd prognozirao okršaj. Naravno, nije moglo proći bez kritika. Pojavila se i informacija o honorarima, no onda je odjednom Floyd sve presjekao u korijenu, izjavom kako nije ništa dogovorio te da je prevaren od strane Japanaca. Rizin je nakon toga ismijao Mayweathera i optužio ga se uplašio, ali na kraju se ipak smirili situaciju izjavom kako je riječ o nesporazumu te kako se nalaze u novim pregovorima. Čini se kako su oni urodili plodom.

Prvobitno je od Nobuyukia Sakakibare, predsjednika Rizina, stigla informacija kako je meč dogovoren, no bez previše detalja o tome. Uostalom, njegovu Twitter objavu podijelio je Ariel Helwani, a i mi je prenosimo ispod teksta. Zato je nešto više rekao Floyd, kojeg su na ulici presreli njegovi najčešći sugovornici, ekipa iz TMZ Sportsa.

“Ovo nikada nije trebala biti službena borba, u pitanju je egzibicija. Pitate me koliko sam plaćen? To će sigurno biti najviše plaćena egzibicija u povijesti. Samo što govorim o tome i što radim na promociji sam već zaradio sedam znamenki. Već sam zaradio ludi novac”, rekao je Floyd, a onda se okrenuo na izjave ljudi kako je pohlepan za novcem i kako mu ga nikada nije dosta: “Bill Gates, Warren Buffett, Oprah, oni svi i dalje rade razne stvari i zarađuju sjajan novac. Iako sam u mirovini, ja i dalje mogu ići svijetom i zarađivati novce, i to je na kraju sjajno.”

Floyd je na kraju otkrio i što će se zapravo dogoditi, odnosno kakva će pravila biti u igri kada on i Nasukawa uđu u ring.

“U pitanju je boksačka egzibicija bez ikakvih udaraca nogama. Sve se svodi na to da ćemo se taj tip i ja devet minuta kretati po ringu i to će biti najplaćenija egzibicija ikad. Mayweather Promotions je suorganizator ovoga zajedno s Rizinom”, rekao je Floyd nešto o tome što će se dogoditi.

Za sada ne znamo ništa o tome hoće li se spomenuta egzibicija dogoditi na Rizinovom novogodišnjem eventu ili je u pitanju ono što je Floyd prvobitno spominjao, borba za određeni broj bogataša, bez ikakvih televizijskih prijenosa i prisutnih kamera. Takve stvari bismo vjerojatno trebali saznati u narednim danima.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI