Mayweather: Želim postati MMA promotor i bit ću pošten prema borcima

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 13.10.2014 09:28h Autor:

Floyd Mayweather Jr.

Tema o potplaćenosti velikog dijela MMA boraca otvara se prilično često među fanovima, ali ima i samih boraca koji se znaju javno požaliti, pogotovo nakon što je Forbes izračunao da UFC vrijedi čak 1,65 milijardu dolara.

Možda bi probleme nekih mogao riješiti najbolje plaćeni profesionalni sportaš svijeta, a zasigurno već znate da se radi o boksaču Floydu Mayweatheru Jr. Upravo on je najavio da ga zanima ulazak na MMA tržište i to u ulozi promotora.

"Oni borci koji žele da ih se pošteno tretira neka dođu u Mayweather Promotoions. Mi vjerujem oda talent pobjeđuje i želja nam je boksače i MMA borce tretirati pošteno. Nadam se da će nam se javiti što više MMA boraca i radujem se organiziranju prvog MMA eventa, a onda i stvaranu MMA prvaka. Mi volimo razmišljati izvan kutije, nismo jednodimenzionalni", rekao je Floyd.

"Kad uđem u MMA svijetu, želim da borci zarađuje veći novac, jer prema onome što sad čujem od njih i nisu baš zadovoljni. Neću ništa govoriti o nikome, samo najavljujem što ja želim napraviti", dodao je američki profesionalni boksač koji po među zarađuje najmanje 30-35 milijuna dolara.

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI