Mayhem ponovno uhićen, prijeti mu ozbiljna zatvorska kazna!

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 24.10.2018 09:58h Autor:

Jason ‘Mayhem’ Miller

Bivša UFC i Strikeforce zvijezda Jason “Mayhem” Miller je uhićen prošlog petka što bi mu moglo donijeti velike probleme jer već odslužuje uvjetnu kaznu radi prijašnjih nedjela.

“Mayhema” je privela policija radi vantalizma, a za sada mu nije određena jamčevina. U utorak je potvrdio da se ne osjeća krivim pa mu slijedi povratak na sud 31. listopada kada bi se mogla odrediti i jamčevina prije početka suđenja.

37-godišnji Miller se sumnjiči da je provalio u kuću jedne žene i uništio pritom njezino vlasništvu. Policijski izvještaj kaže kako je bivši borac razbio mramorni stol, bušio je rupe u zidovima i trgao je vrata. Prema važećem zakonu u američkoj saveznoj državi Kaliforniji vandalizam postaje kazneno djelo kada prouzrokovana šteta pređe 400 dolara.

No, u čitavom slučaju za “Mayhema” je najmanji problem ovaj slučaj. Naime, on već služi uvjetnu kaznu i pušten je na slobodu upravo da bi se rehabilitirao. Obećao je sudu da će ostati trijezan i da će se kloniti nasilja, što su i bili uvjeti prilikom izricanja kazne. Podsjećamo kako je je Miller uhićen 2015. pa ponovno 2017. godine, a uvjetna kazna mu završava 13. lipnja 2020. Ovaj recentni incident bi ga mogao koštati slobode i ozbiljne zatvorske kazne pa će Miller radi njega gotovo sigurno poznavno završiti iza rešetaka.

Bivši UFC-ovac je posljednji profesionalni meč odradio 2016. godine u talijanskom Ventatoru. U svojim najboljim danima je bio jedan od najboljih boraca svijeta srednje kategorije koji je pobjeđivao imena poput Robbieja Lawlera, Tima Kennedyja i Kazushija Sakurabu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI