“Mayhem” Miller priznao niz kaznenih djela da bi izbjegao zatvor

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 06.04.2017 10:27h Autor:

Jason Miller

Bivša borilačka zvijezda, kontroverzni Jason Miller, neće morati provesti dodatno vrijeme iza rešetaka. Posljedica je to sudačkog ročišta koje se održalo u srijedu, a na kojem se “Mayham” izjasnio krivim po čitavom nizu optužnica koje su posljedica nekoliko ispada u rasponu od 2014. do 2016. godine.

Sud u Orange Countryju i sudac Robert Fitzgerald su osudili Millera na tri godine zatvorske kazne, uz uvjetnu kaznu nakon što odsluži prvih 100 dana. No, kako je Miller već odslužio 50 dana, zbog dobrog ponašanja mu je taj iznos udvostručen, tako da je bivša MMA zvijezda nakon suđenja mogla jednostavno odšetati kao slobodan čovjek.

“Dobra vijest za Jasona jest da bi mu ovo moglo vratiti život na pravi kolosijek. Počeo je raditi ponovno u borilačkom sportu, putuje svijetom kao komentator”, objasnio je njegov odvjetnik Cameron Talley.

Podsjećamo, Miller je izazvao nekoliko bizarnih incidenata od 2014. do 2016. uključujući situaciju u kojoj se zabarikadirao u svojoj kući iz koje je preko društvenih mreža uživo izvještavao javnost opirući se policiji koja mu je htjela uručiti sudski poziv. Također se gol zabarikadirao u jednu crkvu, opirao se uhićenju, napao je nekoliko policajaca, jednog je pljunuo usputa ga vrijeđajući na raznim osnovama. Povod uhićena je pak bilo nasilje nad bivšom djevojkom Mission Viejo iz 2013. što je ujedno bio i prvi veći njegov problem sa zakonon.

“Potpuno prihvaćam odgovornos za svoje gluposti. Ne možete se tako ponašati prema policiji bez posljedica”, poručio je Miller na sudu.

Ukupan profesionalni score ovog nekoć odličnog borca se zaustavio na 29-10, a posljendji meč je odradio u svibnju 2016. godine. “Mayhem” se borio u najvećim svjetskim promocijama poput UFC-a, WEC-a, Dreama, Strikeforcea, a pobjeđivao je imena kao što su Kennedy, Lawler, Sakuraba, Inoue, Kang…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI