Mayhem Miller ponovno u zatvoru nakon napada na policajca

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 16.10.2015 19:54h Autor:

Jason Miller

Jason Miller ponovno je u problemima, odnosno ponovno se našao u zatvoru, nakon napada na policajca uz korištenje oružja.

35-godišnja bivša velika zvijezda japanskih borilišta te nakon toga i Strikeforcea, karijeru je završio 2012. godine, nakon dva laka poraza u UFC-u. Od tad je konstantno u vijestima na MMA portalima, no onima koji ne bi trebale imati veze sa sportom.

Danas je upao u novi zakonski problem nakon što je policija dobila dojavu kako je napao predstavnika zakona smrtonosnim oružjem. Sve je zapravo krenuli nakon što su pozornici čuli ženski vrisak iz kuće te nakon toga odlučili reagirati. Miller je bio vrlo agresivan i napao ih bacivši keramičku vazu na njih, da bi na kraju bio savladan šokerom.

Miller je priveden i nalazi se u zatvoru, gdje će morati dočekati odluku suda.

Ovo je samo jedan od mnogih Millerovih incidenata, otkako se prestao profesionalno baviti MMA borbama. 2012. je pronađen kako gol spava u crkvi, a nakon toga je imao još par fizičkih obračuna s policijom. Velika šteta da je tako propao čovjek koji je bio možda i najveća zvijezda japanskog Dreama.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI