‘Mayhem’ Miller o rivalstvu s Diazom: Borio bih se s njim na autobusnoj stanici u Stocktonu (VIDEO)

Ostale vijesti 07.09.2016 15:49h Autor:

Jason Miller

Izgleda kako se Jason Miller malo unormalio nakon brojnih skandala kojima je posljednjih godina punio naslovnice borilačkih medija. U jednom intervjuu s Helen Yee, ‘Mayhem’ progovara o povratku GSP-a, rivalstvu s Nickom Diazom, svojim planovima te nadolazećem meču između Michaela Bispinga i Dana Hendersona.

Miller je ovom razgovoru najavio svoj povratak u kavez, a na spomen Nicka Diaza je proučio: “Borit ću se s njim i na autobusnoj stanici u Stocktonu”, nešto kasnije ga je novinarka upitala jesu li istinite glasine da su se njih dvojica nedavno družili, na što je on urnebesno reagirao i odgovorio da se njih dvojica ne bi družili niti u milijun godina.

O povratku GSP-a ima samo riječi hvale.

“S njim sam imao legendarnu borbu. Sjajna je vijest što se vraća. Mislim da će dobro protresti velter kategoriju. Bio je veliki prvak svih tih godina.”

Miller se tijekom karijere borio i s Michaelom Bispingom, a njegovo osvajanje titule je prokomentirao riječima: “To vam je naporan rad i predanost.”

U nastavku članka pogledajte cijeli intervju, a nešto niže se prisjetite i incidenta koji je samo jedan u nizu događaja koji su obilježili njegovo rivalstvo s Diazom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI