Matt Mitrione nikad mršaviji: “Ovako lagan nisam bio 24 godine!” (FOTO)

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 02.09.2018 11:49h Autor:

Matt Mitrione

Čini se kako Matt Mitrione u svoju polufinalnu borbu Bellatorovog Grand Prixa, protiv Ryana Badera, namjerava ući najlakši u karijeri. Uostalom, sam je otkrio, uz priloženu fotografiju, kako 23 godine nije bio lagan kao danas.

Mitrione će se 12. listopada boriti na Bellator 206 eventu, u polufinalnoj borbi Bellatorovog teškaškog Grand Prix turnira. 40-godišnjak protiv sebe ima Ryana Badera, inače poluteškaša, koji bi trebao imati prednost u brzini, no Mitrione se izgleda ima namjeru pobrinuti oko toga. Inače podosta krupni borac odlučio je u ovu borbu ući najlakši u svojoj MMA karijeri.

Zanimljivo, 10. kolovoza, na samom početku priprema, Mitrione je otkrio kako je na 114.5 kilograma, ali je najavio Ryanu Baderu kako neće biti brži borac od njega, odnosno da se ne nada tome. Mitrione je navikao biti eksplozivniji i brži od svojih protivnika te na tome uvijek gradi taktiku pa ne treba čuditi da je tako nešto i sada u igri.

Na posljednje objavljenoj fotografiji Matt je otkrio kako je na 111 kilograma i pokazao je kako to izgleda. Osim toga, Mitrione je napisao kako na toj težini nije bio od 1994. godine. Matematikom lako dođemo do zaključka kako je tada još uvijek bio srednjoškolac. Biti će zanimljivo vidjeti hoće li Bader također biti lakši nego za svoju borbu protiv Muhammada Lawala, ili će i on ići na što lakšu varijantu, s ciljem brzine.

245. Haven't been this light since 1994. Cardio and scrapping is all we do in Florida. #HBDA @henrihooft @coachgjones @kamibarzini

A post shared by Carlos Danger (@mattmitrione) on

I got better today

A post shared by Carlos Danger (@mattmitrione) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI