Matt Hughes dobio zabranu prilaska supruzi zbog nasilja u obitelji

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 27.02.2019 00:23h Autor:

Matt Hughes i Paige VanZant

Jedan od najvećih MMA boraca i UFC-ova legenda, Matt Hughes, dobio je zabranu prilaska svojoj supruzi i djeci, nakon nekoliko slučajeva obiteljskog nasilja.

Bivši UFC prvak velter kategorije dobio je zabranu prilaska svojoj supruzi i djeci na 150 metara, nakon što je odobren njen zahtjev za istim. Isti je zahtjev podnio je i Mattov brat blizanac, Mark.

Naime, bivšem UFC borcu je zabilježeno nekoliko slučajeva nasilnog ponašanja, a sva su se dogodila nakon lipnja 2017. godine, kada je Hughes doživio tešku prometnu nesreću. Nakon nje je jedva preživio, ali ostale su trajne posljedice u obliku oštećenja na mozgu. Ne zna se je li to razlog promjena u njegovom ponašanju.

Prvi primjer nasilnog ponašanja zabilježen je u prosincu 2017. godine, kad je gušio suprugu Audru u tušu, nakon što mu ona nije htjela reći gdje su ključevi kamioneta. Naime, bojala se za njegovu sigurnost za volanom toliko kratko nakon nesreće.  Idući slučaj dogodio se u srpnju prošle godine, kad je Hughes ponovno napao Audru prijeteći da će je upucati, ovog puta jer mu oduzela mobilni telefon, uz tvrdnje da je slao poruke drugoj ženi.

Posljednji slučaj, onaj je zbog kojeg je zahtjev i podnesen. Naime, Hughes je 12. prosinca udario Audru u prisustvu djece i njenog poočima. Zahtjev je podnesen dan kasnije, a danas je odobren. Što se tiče brata Marka, on je podnio zahtjev radi toga što je Matt fizički nasrnuo na njegovog 15-godišnjeg sina.

Uistinu je tužno gledati što se događa legendarnom borcu koji je uvijek bio primjer pravog sportaša. Vjerujemo kako su u pitanju posljedice nesreće te da je Mattu potrebna dodatna stručna pomoć te se nadamo kako se na kraju ipak sve može dovesti u situaciju pod kontrolom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI