Matijas Barić sutra protiv opasnog Grka “Nitra” Sokolisa!

Ostale vijesti 18.02.2012 14:47h Autor:

Matijas Barić VS Matteo Minonzio

Jedan od najboljih hrvatskih MMA boraca u poluteškoj kategoriji, Splićanin Matijas Barić, sutra će u Ateni ući u kavez protiv lokalnog heroja Nikosa Sokolisa. Dvojac će odmjeriti snage u glavnom meču večeri jako kvalitetne grčke borilačke promocije Greek Fighting Championship, kojoj je ovo treće izdanje.

Dvoboj je dogovoren u kategoriji do 84 kilograma, a s Barićem je u Grčku putovao borilački menadžer i promotor, ali i Barićev trener za stand up – Gordan Vatavuk. Vatavuk je u kratkom razgovoru za Fight Site potvrdio da je je Matijas u odličnoj formi, no naglasio je da je protivnik sve samo ne lagan.

“Nitro” Sokolis u profesionalnoj karijeri ima osam pobjeda i dva poraza, a slavio je protiv nekih nama jako poznatih imena.

“Sokolis je pobijedio Lubomira Guedjeva i prvaka WFC-a, Svetoslava Savova”, naglašava Vatavuk i dodaje da je Matijas dodatan korak prema naprijed učinio i radeći s našim bivšim UFC borcem, Goranom Reljićem, koji će pripreme za meč u Švicarskoj odraditi upravo u njegovom timu.

Ukoliko svlada Sokolisa, Bariću je to biti 8 pobjeda u karijeri uz četiri poraza i jedan No Contest.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI