Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Matej Truhan večeras u Austriji protiv vrlo dobrog brazilskog parteraša, na programu i Filip Gaćeša | Fight Site

Matej Truhan večeras u Austriji protiv vrlo dobrog brazilskog parteraša, na programu i Filip Gaćeša

Ostale vijesti 28.11.2015 11:44h Autor:

Filipe Santos i Matej Truhan

Matej Truhan i Filip Gaćeša večeras nastupaju u Austriji, na eventu organizacije GNP. Oba borca dolazi iz zagrebačkog American Top Teama.

Samo dan nakon što su im trojica timskih kolega nastupili u Rijeci na FFC 21, Matej Truhan i Filip Gaćeša imat će internacionalni ispit, budući da danas nastupaju u Beču, na eventu organizacije GNP.

Truhan se bori protiv Filipea Santosa iz Brazila, a Sherdog kaže kako je riječ o borcu skora 6-1, kojem je ovo prvi europski nastup. Riječ je o parterešu vrlo kvalitetnog BJJ-a, a borba će se održati u lakoj kategoriji. Inače, to je i sunaslovna borba eventa, na kojem se nalazi čak 15 borbi.

Protivnik Filipa Gaćese je Markus Di Gallo, talijanski borac iz Austrije, a njihova borba održava se u srednjoj kategoriji. Di Gallo je inače vrlo iskusan borac, poznat u regiji, no trenutno je unutar niza od čak pet poraza, što mu čini ukupni skor 12-13.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI