Marloes Coenen popljuvala Overeema i nazvala ga lažovom!

Ostale vijesti 19.11.2011 10:34h Autor:

Marloes Coenen (Photo by Ester Lin-Strikeforce)

Borci i menadžeri, pa čak i snimatelji… javno staju na stranu ili Golden Gloryja ili Alistaira Overeema. Jedni se kunu u UFC-ovog borca i njegovo poštenje, drugi kažu da je Golden Glory taj koji je pošten, a The Reem škrtica i cicija.

Svijet nikada nije crno bijel, pa je najvjerojatnije kako obje strane imaju “putra na glavi”, no zanimljivo je čitati svakodnevno iznošenje prljavog veša u ovom slučaju.

Posljednja u nizu, koja je odlučila reći svoj stav, je bivša prvakinja Strikeforcea i članica Golden Gloryja, Marloes Coenen. Očekivano, stala je na stranu svoje borilačke škole, a Overeema je nazvala lažovom.

“Znam točno što se događa. Alistair iskorištava i laže. Naprimjer…kaže da su mu uzimali 35%, a nitko od GG boraca toliko ne daje svojim menadžerima. To je sam tražio preko svog računovođe kako bi platio manje poreza”, napisala je na svom Facebooku Coenen.

Nije trebalo dugo da joj kontrira Eldar Gross, producent koji stoji iza sjajnog dokumentarca The Reem.

“Razočaran sam da si se uopće spuštala na tu razinu da u ovom slučaju staneš na jednu od strana. Golden Glory je pao na tako niske grane, a nažalost, pokušavaju povući i sve ostale za sobom. To je takva sramota. Da, nazivam Basa Ruttena lažovom jer se radi o istim lažima koje i svi drugi iz GG-a govore. Dugo vremena si član Golden Gloryja, no ja sam bio tamo kada je Overeem potpisivao ugovor s UFC-om. Nitko iz GG-a nije bio prisutan uključujući i njegove menadžere”, odgovorio je Gross i dodao:

“Vjerujem mu još više zbog ovog prljavog veša koje se ovih dana iznosi u javnost. GG je jednostavno mogao pobiti sve Overeemove teze u zadnjoj The Reem epizodi i tako riješiti stvar. Činjenica da to nisu mogli napraviti dovoljno govori.”

Hoće li sve ove okolnosti utjecati na pripreme Overeema koji svoj trening kamp odrađuje u Xtreme Couture Gymu u Las Vegasu, vidjet ćemo za nešto više od mjesec dana kada uđe u kavez s Brockom Lesnarom u svojoj UFC premijeri.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI