Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Marko Lukačić slavio u Slovačkoj, promotor eventa počinio samoubojstvo! | Fight Site

Marko Lukačić slavio u Slovačkoj, promotor eventa počinio samoubojstvo!

Ostale vijesti 29.06.2011 14:03h Autor:

Marko Lukačić (Photo by Marko Petrak)

Rijetko kada se događa na borilački event završi samoubojstvom. No, upravo se to dogodilo proteklog vikenda na “Predators Cage Fight” eventu u Slovačkoj gdje je nastupio i naš borac Marko Lukačić.

Lukačić, inače član “Bandog MMA Teama”, je odličnom predstavom slavio protiv domaće zvijezde Michalla Tesseka i to prisiljavanjem na predaju u drugoj rundi. Još uvijek neporaženi Zadranin tako je ubilježio i treću pobjedu u svojoj profesionalnoj karijeri (za sada je bez poraza). Dvoboj njega i Tesseka je proglašen i borbom večeri, a bila je prikazana i uživo na slovačkoj televiziji.

Nažalost, da iz Slovačke ne stignu samo dobre vijesti, potrudio se organizator priredbe Marko Polonyho. 26-godišnji promotor i pripadnik slovačke policije je počinio samoubojstvo odmah nakon završetka turnira, a vjeruje se kako je razlog taj što event nije ispunio očekivanja. Polonyho vjerojatno nije zatvorio financijsku konstrukciju zbog malog odaziva gledateljstva.

“Uzimajući u obzir da nemamo skoro nikakve potpore u obliku sponzora ovo je svemirski uspjeh. Sportaši poput Marka Lukačića, Tonija Sikirića, Ivana Brkljače, Ivice Perneka, Ivana Zuraka i ostalih su pokazali da se sa treningom i spartanskim životom može podosta napraviti u ovom najpopularnijem borilačkom sportom današnjice”, izjavio je za portal 057info.hr Lukačićev trener Robi Modrić.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI