Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Marcelo Garcia postao peterostruki BJJ prvak i zahvalio se – Stevenu Seagalu! (VIDEO) | Fight Site

Marcelo Garcia postao peterostruki BJJ prvak i zahvalio se – Stevenu Seagalu! (VIDEO)

Ostale vijesti 07.06.2011 09:20h Autor:

Marcelo Garica

Legenda BJJ je ovih dana uzela još jedan naslov, a kao svog učitelja je istaknuo poznatog glumca.

Marcelo Garcia je proteklog vikenda u Los Angelesu postao po peti put svjetski prvak u BJJ-u. Jedan od najvećih majstora u povijesti ovog sporta se nakon uvjerljivog nastupa i povjede u finalu protiv Lucasa Leite zahvalio svom timu, prijateljima i glumcu Stevenu Seagalu.

“Hvala Seagalu koji me naučio sve ove pokrete koje sam pokazao u borbama”, izjavio je Garcia naravno ironiziravši tako situacije s Andersonom Silvom i Lyotom Machidom.

Garcia se ove godine nije borio u apsolutnoj diviziji, a kao razlog je naveo želju da se bori na skorašnjem ADCC-u u Engleskoj.

“ADCC je najuzbudljivije natjecanje jer trebaš čekati dvije godine do sljedećeg Prvenstva. STvarno sam uzbuđen i nabrijane jer želim novu pobjedu”, istaknuo je Garcia dodavši kako mu je isti osjećaj osvojiti prvu i petu titulu svjetskog prvaka.

“Volim se natjecati i volim trenirati. Da to ne radim, život mi ne bi imao smisla. Na ovakvim natjecanjima se vide rezultati s napornih treninga.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI