Marc Goddard se obratio javnosti nakon jučerašnjeg incidenta

Ostale vijestiIZDVOJENA VIJEST 11.11.2017 16:44h Autor:

Marc Goddard

MMA sudac Marc Goddard ostavio je poruku na Twitteru i time se obratio javnost nakon jučerašnjeg sukoba s Conorom McGregorom na Bellator 187 eventu u Dublinu.

Goddardu je ovo bila druga neugodno situacija s najvećom MMA zvijezdom, koja mu vjerojatno nije zaboravila udaljavanje od kaveza tijekom UFC eventa u Gdansku. Ovog puta je Irac odgovorio tako da se nasrnuo na suca, da bi na kraju sudjelovao u još jednom incidentu. Goddard, inače jedan od najboljih MMA sudaca na svijetu, sve je uspio popratiti mirno i staloženo, bez da je agresivno reagirao, iako je za to imao priliku.

Slično tome reagirao je i putem svoje objave na Twitteru. U njoj nije naveo da je to što piše vezano uz događanja u Dublinu, iako se to vrlo lako za zaključiti. Britanac je napisao:

“Svoj posao obavljam s integritetom, vjerom i tako da cijenim njegove vrijednosti. MMA je duboko zakopana stvar u mom životu i sebe smatram izuzetno sretnom osobom što ovo mogu raditi toliko dugo. 

Obitelj mi je na prvom mjestu. Sve ostalo dolazi drugo.

Respekt.”

McGregor se do sada nije oglasio oko incidenta, a čak su se pojavile informacije kako je kasnije uhićen u hotelu, no to se na kraju potvrdilo kao lažna informacija. Također, još nikakvih izjava nije došlo iz UFC-a, iako je gotovo sigurno kako će se takva pitanja pojaviti u Norfolku, nakon večerašnjeg Fight Nighta. Onda Dana White, ili tko god bude za govornicom, neće moći izbjeći znatiželju novinara.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI